22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • vegicsek
    Szerintem kibebaszott módon túlbonyolítod a dolgokat :D
    Nem is beszéltél még vele, lehet már a hangja és az első mondata alapján azt mondod, hogy köszönöm nem kérek belőle.
  • Tarajos Sül
    Végülis ahogy mondani szokás: Füst.

Elmentem, a "műszak" vége után jött ki negyed órával, ott állok, hogy hol jön ki, és elment előttem egy csávó.
    Hát nem hátrament a Tesco hátsó bejáratához? :D :(

Szóval tényleg van barátja, de hogy komoly, nem komoly, azt nem tudom első látásra.
    Szerintem nem lett volna okos dolog utánuk menni.. "Szia, Tetszel nekem"
    Barátja nem az, hogy lecsap, de ezután tuti jobban odafigyelt volna rá.. hogy még véletlenül se szerethessen ki belölle a csaj.. :S
    Hogy feladjam-e?
    Nem tudom.
    Talán kideríthetném, hogy ki ő, mióta járnak, ebböl kiderül, hogy komoly-e a dolog, és utána lépni.
    Az a baj, hogy ez Tesco.
    Álljak le a pénztárnál ismerkedni vele? :D, vagy mikor feltölt?(ez utóbbi esélyesebb)
    Amit lentebb írtam, hogy "nem ígérek semmit" az pontosan megfelel Clio hsz-ának: #19260
    Nem mondott nemet a csaj, és nem zárkózik el elölle, hogy megismerkedjek vele.
  • tigeroo
    hát, ha komoly csaj akkor ez egy diplomatikus segélykiáltás is lehetett:)

ha biztos alapokon állna a kapcsolata akkor tuti egy betonbiztos NEM lett volna a válasz.

bár ez függ a szeszély-tényezőtől is, amit lentebb írtam.
  • Ironman2
    Nem kell mindennek bedőlni elsőre.Nyomulni kell rá
  • 89
    Egyszerűbb lett volna, ha odamész hozzá és megkérdezed. Nem így üzengetve kell ezt intézni...aki meg csapná a szelet másnak mialatt van barátja/barátnője az annyit is fog érni később is.
  • clio1616v
    benne van, de még fiatal és tudja a csaj is hogy csak gyakorolni kell a srácnak
  • tigeroo
    vigyázz, néha csak szórakozásuk miatt adnak ilyen kétértelmű válaszokat. amikor eléggé hülyét csinálsz magadból, és látják hogy van balek aki teper értük, akkor pedig "nyíltan" rádunnak...
  • pett3rson
    csajok már csak ilyenek, nem lehet tudni mi a faszt akarnak néha (a faszon túl). szerintem is próbálkozz, ha már igent mondtak a randira, akkor ne hagyd elfutni a vadat, Neked nem kötelességed figyelembe venni ha van egy nem komolynak mondott barátja. ha már férje lenne az kicsit más tészta...úgy néz ki itt még nem áll fenn ez a helyzet.
  • Tarajos Sül
    Igen, én is valami ilyesmire gondolok. :)
  • Tarajos Sül
    Holnap beszámoló. :D
    Még facebook-on sincs fent, pedig direkt kilestem a tescos kitűzőjét :-), mondtam magamban(jajj Te, mi lesz Veled este xD :D), nem sexre gondolok, csak még nem is sejti, hogy ott áll elötte az a rejtélyes srác. :D
  • clio1616v
    lényeg, hogy nem mondott nemet

tehát még nem döntötte el és nem zárkózik el tőle, hogy megismerjen, ha komoly kapcsolatban lenne az más... de a jelek szerint számára nem komoly
  • Tarajos Sül
    Mindenesetre köszi. :)
  • Tarajos Sül
    Ez így igaz, csak nem akarok egy ököllel farkasszemet nézni, az meg a másik, hogy szerintem gerinctelenség valakit elszakítani valakitől, de ha jobban szeretnék fogalmazni, nem is szakítanám el, ha jönne :D
    Válaszolva a kérdésedre:
    De érdekel, de minek küzdjek, ha van barátja?
    Az már okés, ha valóban van barátja, de nem szerelemből van vele, hanem mert csak pl. nem talál tőle jobbat, akkor igen harcolok én. :)
    Szóval akkor lenne igaz ez a "nem ígérek semmit" ha nem lenne barátja, mert nem látott, ha nem fogok majd neki tetszeni, akkor nem fogja igérni látatlanba, hogy összejövünk, és fordítva,.. és ezért szerintem nincs is barátja, csak azt mondta.
    Nem értem. :D
  • clio1616v
    ez nem olyan, hogy én láttam meg előbb az enyém :D
  • clio1616v
    és ha van barátja akkor nem is érdekel a csaj?

csak azért mert van aki csapja neki a szelet még te is képbe kerülhetsz... meg kell küzdeni érte
  • Tarajos Sül
    Hello.

Úgy érzem, ha van valami nőügyem, hozzátok mindig fordulhatok, ill. ehhez a topikhoz. :)

Szóval a helyi Tescoban láttam egy ott dolgozó fiatal csajszit, megtetszett(nyilvánvalóan :D ), üzentem neki egy ott dolgozóval, hogy "szívesen megismerkednék vele, ha nincs barátja, illetve az ismim kérdezze meg tőle, hogy mikor végez."
    Megtörtént.
    Csaj azt üzente, hogy van barátja, ezért nem ígér semmit.
    Szerintem nincs is barátja, mert nekem furcsa az, hogy miért válaszolta azt, hogy nem ígér semmit, ha van barátja.
    Ez számomra olyan, hogy majd kiderül, hogy lesz-e folytatása a dolognak, ezért nem ígér semmit.
    Nah de ez szerintem hülyeség, mert nem is lehet folytatás, ha van barátja. :)
    Azt tudni kell, hogy a lány még nem látott engem, szóval szerintem azért mondta, hogy van barátja, amolyan hátráltatónak, hogy ez legyen bennem amolyan "határvonalnak", de azért kezdeményezhetek.

Szerintetek?
    De majd kiderülnek a dolgok, mert megkaptam az időpontot, azt üzenték nekem, hogy a csaj szerint ezért beszélhetünk, csak még el nem jön a tali ideje, addig foglalkoztat a kérdés. :)
  • clio1616v
    meg mennyire fehér :D
  • Ironman2
    Szerintem egy nőnél a belső számít.Mekkora a mája xD
  • Ironman2
  • bello88
    hát hamarabb el szoktam vérezni. úgyhogy nem a belsőmmel van a probléma ;)
  • clio1616v
    akkor neked úgy szólna az alcím, hogy "nincs egy olyan idióta lány aki kibír engem..." :D
  • bello88
    attól még rendes marad, hogy nem akar tőlem semmit.

sőt... még meg is értem! :))
  • clio1616v
    a rendes lánynak nem egy tulajdonsága, hogy akartőled valamit? :)
  • bello88
    Szerintem vannak rendes lányok. Nem eggyel találkoztam már. Az egy másik történet, hogy semelyik sem akart tőlem semmit, de ez a tényen nem változtat...
  • Orionk
    Szia !

köszi, jól esett a HSZ-ed ! :)
  • pett3rson
    szerintem tudsz Te flörtölni, csak azt hiszed, hogy nem azt csinálod. vékony az a határ ahonnan az és ahol nem az. Ha szépeket mondasz róla, hogy milyen jól áll neki a ruha amit felvett már van akinél ez is annak számít. egyébként sem kell mindig dicsérni, elég ha tudtok sokat és sok mindenről beszélgetni vagy ha jól tudod hallgatni, annak is nagyon hálásak.
  • Ironman2
    Attól függ hogy mit érteni "rendes lány" alatt
  • tigeroo
    csipkelődj, kötekedj vele. mint a haverokkal, na de ne vidd azért túlzásba. meg dícsérd a szemét, kérdezd hogy lesz-e a szépszeműd :) meg nézz közben a szemébe, és álld a tekintetét attól pirulnak ha nem hagyod abba.

ha ez nem jön össze akkor nem ezt fogja monotonnak találni hanem a személyiséged. csak add önmagad, ennyi az egész.
  • bcrics
    feles porto előtte azt jónapt.
  • Orionk
    A gond az nálam a randin, hogy nem tudok flörtölni, hanem csak beszélgetni, kérdezgetni, hogy megismerjem.
    Ezt viszont monotonnak, és szürkének fogja találni.
    Erre valami megoldás?, ti hogyan csináljátok?
  • clio1616v
    ez oké, csak nem ártana ha nem csak te gondolnád így, ráadásul nem túl meggyőzően még saját magad számára sem, mert akkor lenne magabiztosságod...
  • clio1616v
    ő mondta
  • IXEMGabeo
    jo8szakát...
  • IXEMGabeo
    senki, clio utalgatott arra, hogy buta hisztis picsa senkinek nem kell, ha jól néz ki mellette. Így van, de, ha egy csaj igen halkan beszél mondjuk nem hisztis, de nem egy észlény mondjuk attól még szerethető. Gyorsan bevédtem magam, hogy a kigyúrt test (ami mondjuk lesz), az mellett nem üres a fejem...sőt túlzottan tele van inkább szerteágazó gondolatokkal
  • 89
    ki mondta h buta vagy?
  • IXEMGabeo
    szándékosan nem írtam IQ-t, mert az lényegtelen az a logikát és az intelligencia hányadost mutatja, csak sajnos én pl matekból és a reális, számolásos logikához nagyon kevés vagyok, ez van ebben nem vagyok jó be is ismerem...
  • IXEMGabeo
    és honnan veszed h én egy buta ember vagyok?, ha valakinek nem az erőssége a nagy tömeg előtti folyamatos beszéd már buta? sajnos én lámpalázas típus vagyok, de ettől még nem hülye. Van véleményem a dolgokról, viszont vannak helyzetek mikor jófejnek kell lenni az nehezemre esik. Ha túl komoly lennék az a baj, akkor én nagyon választékos tudok lenni, csak szart sem ér tudod...

beszéd kérdés nem feltétlen köthető agyi szint kérdéséhez. Ha pl izgulok és nem jut eszembe semmi, az nem azért van, mert buta vagyok, hanem, mert túlzottan ideges és mondjuk izgatott vagyok már már dadogva beszélek néha. sajnos nekem is vannak ilyen pillanataim...ezt nehét agyilag szabályozni, de ettől én még nem vagyok egy buta ember...118-as AQ és a 120-as EQ szintem pl nem erre utal csakhogy visszavágjak valamivel
  • IXEMGabeo
    én már nem fogok neked magyarázkodni:) élvezem a kondizás minden percét...célom h legalább a saját testsúlyom sikerüljön kinyomni. Elhatároztam meg is valósítom. Mivel jelenleg takarékra tettem magam a csajok terén, ezért nincs miről beszélni...
  • clio1616v
    ne...

ezek az elvárások... azt jólteszed ha kondizol, de annak semmi köze a csajozáshoz azt magadnak csinálod, ha szar a dumád és ciki vagy akkor lehetsz egy tökéletes fértifesttel megáldott valaki ránézésre jóleszel, de megszólalásig csak...

sokkal előnyösebb, ha jó hangszínű kellemes símogató hangod van, mint kigyúrt tested...

ez olyan mint amikor meglátsz egy bombázó szexi csajt aztán megszólal és egy buta fogalmatlan hisztis picsa :) kinek kell ilyen pár?

• IXEMGabeo
    na még, jó, hogy február óta kondizom...clio szerint akár még egy cingár sovány gyerek is képes lehet a legjobb csajokat megkapni...na persze álomvilágban él...a mai világban, a mai kétszínű nagy elvárásokkal tarkított világban kénytelen vagy magad kigyúrni és adni a külsőre:S máskülönben meghaltál. Viszont én úgy döntöttem azért nehogy máá a hosszú hajam levágjam csak mer a csajnak rövid haj jön be pl. Na én az ilyenektől kapok agyfrászt h egy csaj miért nem képes elfogadni amilyen vagyok? úgy az igazi...