Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erõs ego által fûtött dolgok vannak itt a háttérben, ja meg az hogy a gyerekei apja. Érdekes, nagyon érdekes 😊
A filmekben ilyenkor megszöktetik a hercegnõt a basáskodó férjtõl (apától)?
The Matrix has you...
A filmezésbõl, fotózásból befolyó pénzbõl.
Itt nem az anyagi biztonságról van szó. Most sincs sok pénzem, fél éve még kevesebb volt, mégis szeretett, és velem akart lenni. Itt a megszokásról, az együtt töltött idõrõl, és igen, a gyerekekrõl van szó. Amíg a gyerekek nem lesznek kicsit nagyobbak, addig õk a legfontosabbak. Bár nem tudom melyik a jobb: ha azzal élek megszokásból a gyerekek miatt, akit nem szeretek, és állandóan veszekszünk a gyerekek elõtt (és még csak nem is jó apa, a lány foglalkozik a gyerekekkel), vagy az, ha azzal élek, akit szeretek, és még a gyerekeimmel is foglalkozik, annak ellenére, hogy nem a sajátjai.
Fél a lány, errõl van csak szó. A félelem és a megszokás köti a madáremberhez.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
sokan nem tudják mit akarnak a párjuktól 20onévesen
legtöbben biztonságot, na õk követik el akkor életük legnagyobb hibáját
csak és kizárólag érzéseknek szabadna kötni egyik embert a másikhoz, és nem az hogy mit szólnak az emberek, meg hogy tudom magam nélküle fenntartani
ez az eskü dolog meg egy nagy félreértés...
a gesztusnak a lényege az, hogy szándékuk szerint életüket együtt akarják letölteni, ez így rendben is van, viszont ez az éppen aktuális érzéseik alapján teszik, ami nagyon könnyen megváltozhat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Van még kérdés?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
The Matrix has you...
The Matrix has you...
az hogy a férjével vannak közös gyerekei, azért rossz neked, mert a férjének is fontosak a saját gyerekei ezért nekik ez lesz a közös céljuk
sok nõ mégha tudja is hogy rossz amiben van nem áldozza fel az amiben biztos fõleg ha vannak gyerekei...
biztonság kell, mert te ígérhetsz neki bármit, de ezzel szemben áll a biztonság
mi a férjének a foglalkozása? anyagilag stabil az egzisztenciája?
te nem vagy neki elég komoly valószínû...
-Férjének mi köze ehhez?
Amúgy ez nagyon tré szituáció. (mint ahogy általában az ilyen háromszögek) :/ Meg, hogy mondta hogy várt rád, meg hogy engedd el. Jó érzés lehetett.. deja vu
Gondolom tudod, hogy ha folyamatosan vársz rá, akkor kikészíted magad, és olyan lesz, mint ha az összes energiád egy fekete lyukba öntenék..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Komolyra fordítva: erotikus chat stúdióban dolgozom, de nem szereplõként. 😊
A lényeg: az erotika világában dolgozom évek óta, sok lánnyal találkozom, és hát ahogy az lenni szokott, néha belekeveredek ilyen-olyan dolgokba egy-egy lánnyal, bár ezek közül elég kevés az olyan, amelyik tényleg igazán komoly is. Hát idén mégis sikerült egy ilyen kapcsolatba belefutnom, egy kétgyerekes, férjezett fiatal modell lány kezdett ki velem, szerelem lett belõle, túl sokat vittem bele a dologba, és a végén pofára estem. Nem tudott elszakadni attól a szerencsétlen madár férjétõl, a megszokás, a gyerekek, és az együtt töltött idõ miatt. Úgyhogy úgy döntött, "kitép engem a szívébõl", és visszamegy hozzá. Csak ezt elfelejtette velem közölni, nem volt képes konfrontálni a helyzettel, pedig nagyon szenvedett miatta. Én meg még sokkal jobban természetesen. Nem mert/akart találkozni velem, hogy megbeszéljük a dolgokat. Aztán eltelt pár hónap, és addigra már annyira készen voltam, hogy nem bírtam tovább. Felvettem vele a kapcsolatot, erre az a takony férje felhív, hogy én mit képzelek meg bla-bla, na mindegy, kiegyeztünk abban, hogy ha a lány eljön találkozni velem, és megbeszélni a dolgokat, akkor nem megyek le hozzájuk kivégezni a férjét, és úgy is lett. Sokat beszélgettünk, és elég sokat léptem elõre az ügyben. Azt mondta, hogy tudja, hogy nem lesznek sokáig együtt, és hogy lehet hogy nem szereti õt, de mégis kötõdik hozzá. Egyenlõre. Meg hogy számított rá hogy megkeresem, de õ nem fog keresni, és ha szétmennek, egyedül fog élni, bla. A szemében látszott, hogy nem ez az igazság. A szem nem hazudik. "Engedjem el", ezt mondogatta, ilyen nagyon visszafogott, szelíd hangon, de a szemében látszott, hogy õ nem ezt akarja igazából. A biztos rosszat választotta a bizonytalannak vélt jó helyett, ez történt. Én meg nem adom fel, várom az alkalmat, a lehetõséget, és ez tesz padlóra. De érzem hogy lesz folytatás, biztos vagyok benne. a kérdés csak az, mikor.
õk azok akik hajlamosak az érzelmükkel kapcsolatosan kompromisszumot kötni akár egy anyagi biztonság reményében
nem említeném a konkrét példát, de a lényeg a fenti pár gondolat
Amit írtál, hogy nagy szerelem van két ember között, de jön ez a bizonyos harmadik, aki valamilyen érthetetlen módon fel tudja bolygatni ezt a kapcsolatot. Itt mi történt? Akik benne voltak a nagy szerelemben valamit félreértelmeztek és csak azt hitték, hogy szeretik egymást mindennél jobban, közben meg ez nem így volt? De akkor mi volt? Önmagukat szerették jobban és volt egy hízelgõ gesztus ami miatt engedtek a csábításnak? Gondolom ezer ok van, de van egy vagy kettõ amit ki lehetne emelni, mint fõ ok? Te mit láttál, tapasztaltál már eddigi életedben ilyen téren?
The Matrix has you...
mondok egy példát, hogy értsd
párkapcsolatban vagy és egy lánynak megtetszel és belédszeret, de neked a lány szeretetére nincs szükséged, mert érzelmileg telített vagy a jelenlegi pároddal
tehát ez a lány téged feleslegesen szeret csak a saját maga kedvéért
nemtudom érthetõ-e?
The Matrix has you...
Nincs mit kifejteni rajta szerintem. Itt már ezerszer elmondtuk ezeket, errõl szól az ismerkedés, a párkapcsolat, a házasság, úgy un-blokk a szerelem és a szeretet.
The Matrix has you...
"a szereteted abból kell hogy táplálkozzon, hogy õ kifejezi a szeretetét, soha nem magadból"
amint ez megkérdõjelezik nem muszáj elrontanod az életed bûntudatból, vagy kötelességtudatból
-Ezt nem értem. Hogyhogy abból kell?
szeretheted te bármennyire, de soha nem várhatod el, hogy viszonozza is
a szereteted abból kell hogy táplálkozzon, hogy õ kifejezi a szeretetét, soha nem magadból
Én még mindig nem találtam meg azt a rendes lányt, de legalább mostmár tudom, hogy a saját szentimentalizmusom köt gúzsba, ha szerelmi ügyekrõl van szó.
Eltelt fél év, de még mindig nem sikerült túllépnem azon a ferjezett nagyon, annak ellenére, hogy két és fél hónapja találkoztunk, és megbeszéltük a dolgokat.
Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás, mégpedig hamarosan. Valamiért nagyon jók az ehhez hasonló megérzéseim, néha már félek magamtól.
viszonoztam a kedvességét ami egy modinak már nem tetszett mert nem volvastam el a fenyegetését
persze tudom, téged nem nagyon izgat mit gondolok. Bizonyos szempontból, ha valaki visszaolvassa a HSZ-eiteket az nagy filozófiai vitákat taalálhat e topikban, melybe olykor olykor beszálltunk bigapóval is pl...😄