nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • vg
    Ez így elég hülyeség. Engem már nem is tudom hányszor hagytak ott egyik napról a másikra (most is pár hete) azzal az indokkal, hogy " nyugis vagyok", meg "otthonülős vagyok". Leszarom a bulizást, nem fogok se diszkóba, de kocsmába se sörözőbe járni. Dolgozom, egyedül élek és ha hazaértek hulla fáradtan nem ezen jár az agyam. Viszont be kell látni, hogy csajoknak ez kell. Ha hülye "egyedülálló" barátnői vannak(márpedig azok vannak nekik), akkor neked véged, bármit is csinálsz. A diszkóban-sörözőben-kocsmában ugye ott vannak a "jóképű" meg "izmos", komoly szülői hátteres "pasikák", akinek a új kocsijával, a szolitól barna testével, és a kifinomodott puncimasszásával TE nem tudod felvenni a versenyt, akár mit csinálsz. Szóval ha kijavítod az összes általad felsorolt negatívumot, akkor sem lesz semmi esélyed.

Az meg egy másik dolog, amikor egy olyan csajjal ismerkedsz(vagy szeretnél), aki tudja magáról, hogy jól néz ki, és élvezi, hogy tetszik másoknak. Ha netán belé is szeretsz, akkor véged van, mint a botnak.