nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    ha megfigyelted hetek óta nem volt itt semmilyen hsz. Nem tudom mi vagy te topikfelügyelő, hogy ennyire zavar téged ennek a jelentéktelen topiknak éppen mi a témája. Mindig más, évek óta mivel a cím is egykori salsoul szerint baromság...

Vannak jó gondolatai clionak csak éppen nem olyan helyzetben, amiben nincs éppen igaza. Ráadásul boldogan nézed, ahogy folyamatosan röhög a nagy semmin, amit éppen ő forgatott ki.

Ismétlem 100x-ra nem csak én vagyok ebben a cipőben rengetegen próbálnak párt találni kevés sikerrel, aminek számos oka van. Ezért mondtam, hogy egyáltalán nem panaszkodni jöttem ide, nem tehetek róla, ha neked és másnak is ez jött le. Próbálok haladni a magam módján, de aztán érdekes módon itt pl csak a bírálatot kapom akármennyire írhatom a tényállásokat...

családok hullanak szétben ugyanezt éreztem át, nem foglalkoztam vele soha, most jön ki rajtam elég csúnyán h gyakorlatilag nincs családképem és ez az, amit képtelenek vagytok átérezni, mert nem ebben a helyzetben vagytok. Akármit írok clionak csak kifogás. Pedig az okokból (múltból) lesz a (jövő) azaz a következmény.

És annak tudatában frusztráló az, hogy figyelembe se veszed, amit én írok (nem kell egyetérteni vele) és annyit bepötyögsz ide, hogy na akkor clio okos ő a király, ő vele értek egyet. Ez bosszantott fel, de nem lepődöm meg, ha a kacifántos gondolkodásom senki nem érti. Egyedül kell megküzdenem az akadályokkal se baj...

azért, hogy anyámat a számra vetted ok nélkül azt nem felejtem el...Ráadásul azt se tudod ki vagyok és lekockázol, lepancserezel burkoltan és még az anyámat is a szádra veszed ez minősít téged...