nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #19079 nem kell ahhoz magamnak tapasztalat, hogy felismerjem az emberek problémáit, ahogy clio is említette a megfigyelés és a konklúzió a legegyszerűbb dolog. Ebben egyetértettem vele, nem bonyolult felismerni a dolgokat aztán agyalni rajta, ez olyan, hogy is mondják alapintelligencia kérdése. Nem vagyok tucatember, akinek sorozatos csalódások kellenek, ahhoz, hogy felébredjek. Ha ezt tenném mazochista lennék, de mivel logikusan próbálok gondolkodni ezektől megkímélem magam. Ha régebbi, jóval régebbi hsz-eket, beszélgetéseket visszaolvastál volna, akkor láthattad volna, hogy clio is leírta mennyire saját maga tapasztalja meg a dolgokat, ahogy jól esik neki és senkinek nem enged beleszólást. Mellesleg, hamár itt tartunk a te szavaidból pedig azt veszem ki, hamár elég komoly egyetemi végzettségeket sorolsz fel, máris felsőbbrendűnek érzed magad. Nem nyilatkoztattad ki, csak éppen lenézel te is, mint állat tudtodon kívül...Általában átgondolom, amit írok, valamikor spontán leírok 1-2 hsz-t, ha nincs kedvem kifejtősre venni, de bizony rájöhettem volna az oly sokan okoskodunk az SG-n féle lerázós módszer itt nem jön be, tehát mégis csak ki kell fejtsek dolgokat, és még ezt a HÍrást is folyton előhozzák, de felesleges, mert a gépen így is úgyis van elírási hiba.
Nem megyek én szembe semmivel, mert nekem így jó, amit te érzel valami alap dolognak, amit azt hiszel az az optimális és próbálsz meggyőzni az ellenkezőjéről én legalább már ezt nem teszem senkivel, én nem próbálok senkit győzködni az elveimről, mert úgyis tudom, hogy mindenki a maga útját szereti követni. Minek csak felesleges időpocsékolás. Persze, akik segítségre szorulnak és nem tudják mi, merre, meddig? akkor igyekszem tanácsokkal ellátni.
Ráadásul te már sajnáltatásnak veszed a korábbi hsz-eim, amikor direkt kihangoztattam, hogy nem sajnálkozni jövök (régebben volt így azt nem tagadom).:O:O Az nem önsajnálat, ha leírom ide valamilyen formában életemnek egy korábbi szakaszát...