nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #19077 konkrét elképzelésem, hogy egészségesen élem le az életem. Legalább is, ami a fizikai részét képezi. Nézőpont kérdése lelkileg mennyire vagyok beteg nem beteg, te az én gondolkodásmódommal nem értenél egyet amúgy sem, mivel mások vagyunk a lelkivilágom annyit tesz ki, hogy a valóságban semmin nem stresszelek és ez egy jó módszer. A felesleges érzelmeket elfojtom szépen, ezek mind elképzelések csak nem éppen a magadfajta szokványos vagy átlagos felfogás. Nem hajszolom az élvezeteket, mert ezek a fajta élvezetek nem vonazanak. Számomra maximum a nők lehetnének élvezetek, de valamilyen szinten ők már idegileg készítenék ki az embert a sok sikertelenség, vagy a sok csalódás okán. A sok alkoholnak, ha hiszed, ha nem rengeteg mellékhatása lehet később. Egészségtelen még a heti 1 alkalom is...tudom erre azt fogod felhozni, hogy amit megeszünk az se túl egészséges, na de könyörgöm, amit meg tudunk fizetni azt esszük meg, és állítom, hogy a mai tartósított kajáktól maximum öreg korban jöhetnének elő mellékhatások...Alkohol túlzásba vitele után sokkal korábban jönnének a panaszok, testi elváltozások, ízületi fájdalmak és minden egyéb, amit szeretnél. Lényeg az, hogy mindannyiunkban kialakul igen korán egy elképzelés amihez igazódni fogsz, feltéve, ha nem hagyod, hogy eltántorítsanak...