nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #19069 utóbbi hsz-ekben nem sajnáltattam magam, lentebb írtam nem avval a szándékkal írtam, csak tényeket írtam. Nos mivel fórumon vagyunk máshogy nem tudom a tudtodra adni Milyen is volt. Elhiszem, hogy leszarod senkit nem érdekel a másik ember, felőled akár meg is dögölhetnék én mondjuk ezt tartom a rossz felfogásnak nem kell megoldani a másik ember problémáját az sosem jó csak éppen fél mondatokkal, sablon tanácsokkal nem lehet a másikon segíteni jelen esetben. És a megoldás, ami övezte mondjuk jelen esetben bárkinek a nehéz életét rohadt nehéz, mert szinte segítsége sem akad. Mindenki a maga ura szokták mondani ez oké, de, ha nincs cél, nincs motiváció, sosem volt boldogság, érzelem elfojtások vannak, onnan talpraállni hathatós segítséggel lehetne. Vannak olyanok, mint pl te, akik sosem gondolnak bele, milyen lehetett a másiknak, hiába írja le bárki is, hogy mennyire elnyomhatták, vagy éppen mennyire szegény körülmények között nevelkedett (ez csak általános példa volt). Az a gáz, hogy nagyon eredmény centrikus vagy, de nem veszed figyelembe a folyamat elcsúszását. Mindig meg keresem az okait annak, ki miért lett olyan, mert abból lehet építkezni.