nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #19064 te clio, azért, mert beköszöntem egy női fórumozónak egyáltalán nem biztos, hogy ezek a gondolataid helytállóak:) márcsak azért sem, mert alapból tudom, hogy ritka az SG-n a női fórumozó. Nekem, ami spontán jön én általában azt nyomatom a gép előtt, az üdv egy köszönési módszer, köszönhettem volna helloval, sziával, de nekem most ehhez volt kedvem. Mellesleg arról nem tehetek, ha jó modorra neveltek képzeld mi lenne, ha még egy bunkó pöcs lennék.
"de neked már szinte kényszeresen hozzá kell szólni egy lány beírásához és csodálkozol ha ez nem minden esetben szimpatikus esetleg nem tudják mire vélni
a hozzáállásodon kellene változtatni, nem találod a harmóniát a közvetlenség és az udvariasság között, de ugyanez igaz a vicces és a komoly megfogalmazásaidra is
persze ne azért tedd ezt, mert én így látom, hanem a saját meggyőződésed alapján... figyelj kicsit mások reakcióira is"
figyelj mások reakcióira akkor lenne helytálló, ha ír is hozzá valamit a másik anélkül bármit mondasz, az nem biztos, hogy úgy is van:)