nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    ja, úgy látszik szavakkal nem megy mivel nekem egy alapszemélyiségem van, amit nem tudok meghazudtolni. "Mocsok világ van, de én nem mocskolom be a kezem hozzá" Egy ideig megy az alkalmazkodás, de nekem is megvannak a magam határai, amit érzek, hogy nem léphetek át. más módszert azt nem árultam el (korábban terveztem), de most a kiváncsiság hajt vajon ezután a dolog után vajon felfigyelnek e rám. Nincs több sajnos ötletem, de, ha ez sem válik be akkor ismét törhetem magam valami C,D, E terven, amit baromira unok...amúgy sajnálatos módon, valszeg ez több hónapos folyamat szóval ismét öregszem 1 évet közben, majd márciusban....se baj nem ez számít csak elsősorban szexuálisan szenvedek közben... Most komolyan, megpróbálok bevetni mindent és nem lesz eredmény (más valaki, meg csak odaáll és az illatától a jóképűségétől döglenek a nők) akkor szerintem nem fogok semmit sem erőltetni, bár a végkövetkeztetés mindig az lesz úgyis, hogy kezdeni kell valamit, mert begolyózok a szexhiány okozta feszültségektől.