nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #19031 folyton azt érzem, ha egy picit próbálnék felfele kapaszkodni az általam vélt helyes módszerrel, akkor visszazuhanok a mélybe és ismét keresem a pontot, hogyan is tudnék felmászni...
pedig mindig kielemzem gondolatban a probléma okát, aztán nem jön ki a végeredmény ezt most arra értem, hogy jelenleg nagyon reményvesztett lettem a csajokkal szemben, sőt megint egyre hidegebb kezdek velük lenni. Ezen nincs mit csodálkozni jelenleg nincs is olyan lány akivel szívesen beszélgetek, nem is nagyon találtam még a neten se. Élőbe van, de a bepróbálkozás az felejtős. Megpróbálok valami segédeszközt szerezni amivel szépen felmászhatnék végérvényesen erre a csúcsra azon dolgozom most, de bizony elég hosszadalmas folyamat és bizony kis részben a kíváncsiság hajt miféle eredmény jön ki. Kipróbálom a módszert, teszek érte, hogy felmásszak csak éppen más módszerrel.
Mellesleg ez mindig ott van a fejemben, hogy bizony a lánynak is kellene érdeklődést mutatnia nem csak nekem, de ilyennel nem is találkoztam soha egyszerűen nem vagyok vonzó, "fogyatékos" hangom van, lehetséges irritálóan jószívű személyiségem van és, ha ezekre a dolgokra gondolok felmegy a pumpa, hogy mi lehet a hiba oka. Ha nem gondolok arra, hogy mi lehet a hiba bennem akkor legalább nyugi van és én pedig inkább a nyugit szeretem, olyankor úgymond készenléti (Stand by) állapotba kerülök, mint amiben most is vagyok. Úgy érzem másfelől, ha kivárásra játszom 40 évesen se lesz semmi eredmény...