nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Na, ma végre kiderült, hogy tényleg árnyékra vetődtem. Mondjuk nem egészen így akartam szembesülni a tényekkel, de legalább túl vagyok rajta.
Ma délután dolgoztam, kicsit ittam is közben. Sikerült kicsit spiccesre/idegesre innom magam. Este 10-re bejött a lány dolgozni, gondoltam megvárom, de próbáltam úgy tenni, mintha éppen most indulnék haza, és csak véletlenül futottunk volna egymásba, pedig már egy órája végeztem. Bejött az ajtón, igazából már puszit sem akartam neki adni. Nem is adtam, ő sem, de láttam rajta, hogy hezitál, hogy akkor most mi is van.
Bedobtam 1-2 semmilyen kérdést, "hogy vagy, hogy sikerültek a vizsgák", stb.
Jöttek a válaszok is rá, de ő is elég zavart volt egész beszélgetés alatt, és távolságtartó, mintha félne tőlem. Aztán mondtam hogy ittam kicsit, és indulok haza. És akkor bedobta a semmiből, hogy nem látja értelmét annak, hogy találkozzunk. Mondtam hogy én sem. Ebben a helyzetben valahogy úgy éreztem, muszáj megadnom magam. Olyan volt, mintha megérezte vagy tudta volna, hogy a közös ismerős továbbadta nekem, amit neki mondott kettőnkről, és arról, hogy nem akar komoly kapcsolatot senkivel. Jah, és öt napja nem is hívtam, ha jobban belegondolok, talán emiatt. Nem megy nekem ez a szaladjunk a nő után dolog. Aztán persze benne volt a levegőben hogy ezt nem egészen így kéne rendezni, hanem egy ennél talán mélyrehatóbb beszélgetés során, de nem igazán firtattam a dolgot, tényleg ennyi volt az egész. És úgy érzem, tényleg így van jól. Nincs több kártyám, úgyhogy ejtem a dolgot.
Ha jobban belegondolok, tényleg nincs értelme az egésznek.
Most lépett ki egy komoly kapcsolatból, nem akar másikat, szeretője meg állítólag van. Legyen így. Én meg idén most már csak találok olyan lányt, aki nincs férjnél, nem most lépett ki egy komoly kapcsolatból, és tök olyan, amilyet keresek. Már éppen ideje lenne.
De rájöttem, hogy én sosem fogok igazán nők után szaladgálni.
Ha megtalálom azt akit keresek, nem kell szaladgálnom.
Idáig jutottam. :)