nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Nah, itt vagyok.
Túl vagyok életem első igazi randiján.
Mivel nem voltam még ilyen helyzetben, nehezen tudnám kiértékelni a történteket, úgyhogy egyszerűen leírom, mi történt.
Elmentem a találkozóra, igazából nem tudtam, mire számítsak.
Kedvesen aranyosan mosolyogva jött a lány a találkozóra, át is ölelt, de nem csókolt meg. Én eléggé ideges voltam, úgyhogy ezt én sem akartam erőltetni. A film előtt ittunk egy forró csokit a büfében, közben beszélgettünk, kérdezgetett az életemről, a családomról, meg akart ismerni. Film elején én már átkaroltam a székben, de egy idő után kibújt az ölelésből. A kezét is megfogtam, de olyan fél óra elteltével azt is kihúzta az enyémből.
Film alatt már mondogatta hogy fáradt, de én be akartam ülni valahová mindenképpen beszélgetni. Be is ültünk, nem kellett túl sokat fűzni.
Alkoholt nem ittunk, és kb. hajnal fél háromig beszélgettünk. Többször megsimogattam, megfogtam a kezét. Volt pár ilyen csók előtti zavart egymásrabambulás is, de csók nem volt. Sokat kérdezett ő is, én is.
Amiket ő kérdezett, az talán fontosabb a kapcsolatunk szempontjából, mint azok, amiket én.
Párkapcsolatokról beszélgettünk, az ő életéről/családjáról, és az enyémről is.
Elmondta, hogy igazából nem akarja hogy az exe keresse, de mégis keresi, pedig egy fasz, és leszarja őt, szóval ő sem érti, miért keresi állandóan. De napi kapcsolatban vannak, mert valami kis állat (nyúl) ami az övé, ott maradt az exénél, és még cuccai is vannak nála.
Azért hagyta ott a palit, mert ahogy ő fogalmazott "nincs benne élet", neki pedig pont a pörgés kell, a "káosz". A pali valószínűleg túlságosan sokat tervez, és nem kockáztat, egy igaz "schemer". :)
Azt is elmondta, hogy van egy lieblingje, valami szeretőféleség 5 hete, aki szintén leszarja, és sosem hívja el sehova, nem foglalkozik vele, és hogy mekkora faszkalap, és hogy tökre örült, hogy elhívtam moziba.
Aztán én elmondtam, hogy nekem ez az első randim életemben, és kb. úgy izgulok tegnap óta, mint valami rossz 15 éves, ezen nevetett, aranyosan.
Szerelemről/fellángolásokról beszélgettünk, kérdezte, hogy sok fellángolásom van-e.
Az ilyen egymásrabambulós intermezzoknál többször eszembe jutott, hogy megcsókolom, de nem igazán éreztem a pillanatot.
Aztán arra gondoltam, hogy mindent feldobok egy lapra, és majd akkor jön a csók, ha hazakísértem, és ott állunk a házuk előtt.
Úgy is lett, megérkeztünk, elkezdtünk búcsúzkodni, megköszönte az estét, erre nem reagáltam semmit.
Viszont dondoltam hogy beiktatok egy kis káoszt, és búcsúzóul megcsókolom. Nem akarta, mosolygott aranyosan, meg néztünk egymás szemébe mélyen, egymásnak vetett homlokkal.
Azt mondta, hogy nem akarja hogy következőleg....- na ez nem tudom mi volt, de csak mosolygott, és utána hozzátette, hogy ez "majd úgyis jön magától". Úgyhogy nem erőltettem tovább a dolgot, adtam neki puszit, megöleltem.
Aztán bedobtam, hogy legközelebb elhjvom egy "igazi randira".
Erre ő: "Miért, ez nem az volt? Milyen az igazi randi?"
"Csupa káosz." És eljöttem.
Na most elbasztam vagy nem basztam el? Szerintetek mit tegyek?
Egyre jobban tetszik ez a lány, most valami olyasmit mozdított meg bennem, amit még senkinek sem sikerült.
Ezzel az elutasítással egyre inkább magához láncol...
Keressem/ne keressem, ha keressem mikor, és mivel?
lol kész vagyok, mint egy tizenöt éves...