nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • foxpal
    Egy új suli nyilt ahol 2 évfolyam indult, ahol a 2 osztály összemelegedett, ott később megismertem egy lányt.
    A lány fél arab és gyönyörű, kedves csak sokat kihasználták ezt.
    Eredetileg haverság volt később barátok lettünk:P
    Amikor a lány beteg lett, kórházba került majd ott megismertem a családját.
    Most ugrok egy kicsit.
    Eredetileg nem akartam semmit szóval tök jól megvoltunk kb minden nap találkoztunk.
    A pasijait megválogatta és mind megcsalta.
    Később elismerte, hogy én vagyok az egyetlen barátja.
    Mindenki azt hitte járunk, de ezt nemlehetett kimagyarázni:P
    Leültem komolyabban beszélni az anyukájával, mert látta, hogy szorongok. Elmondtam, hogy többet érzek a lánya iránt, ő ennek nagyon örült, mert még nem volt a lányának olyan helyes pasija akit még a család is szeretett volna.
    Most egót kivéve tényleg jóképű vagyok, eddig nem voltam szerelmes ezért furcsa volt ezt megtapasztalni.
    Erőt vettem magamon és elmondtam, hogy többet szeretnék mint barátságot. Kb 5 percig csöndbe voltunk amikor mondta, hogy tudja, mert most sokat csalódott az emberekbe. Igazából nemet mondott.
    Kb 4 napig nem szoltunk egymáshoz majd megint leültem beszélni vele és mondta, hogy jól esett, hogy elmondtam de most nem akar senkit.
    Az anyja amikor meglátott lógó orral akkor elkezdett sírni.
    Nagyon szerette volna ha összejönnénk de hát ez van.
    Nővére elkezdte osztani a hugát, hogy miért nem akarja?
    Nővérének is tetszem és mondta ha egy picivel idősebb volnék akkor már lecsapott volna rám:D
    Ez egy olyan fiú-lány barátság, hogy tulajdonképpen még erősebb lett a barátságunk. Felnyitottam a szemét más fiúkkal kapcsolattal és nem igazán talál magának hosszú távú kapcsolatra mást.
    Az oka amiért nem járunk, hogy a lelki szemetesládája lettem:/
    De úgy gondolom, hogy ennek nem ez a vége ebből még később lesz valami:P