nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
értem Én ezt a szöveget, de nekem se ez se az nem jön be. Ha engem szeret és tényleg és igazán, akkor miért tud belehabarodni egy másikba? ez nem áll össze. Szerintem egyszerre egy szerelem fér el egy ember szívében, ha már más is bele tud férni, akkor evidens, hogy az Egyiktől elvonod a szereteted. Jó, van olyan, hogy kevésbé szereted a párod, mert éppen összevesztek vagy valami, de a szerelem azért ottmarad a háttérben és emiatt is békültök majd ki végül. Az, hogy legyen egy harmadik is a képben az meg végképp elfogadhatatlan, ha meg nem is tudnék róla annál nagyobb megalázást el sem tudnék képzelni, hiszen akkor az egyik legfontosabbat csalná/hazudtolná meg, a bizalmat amit egymás felé felépítettünk. Köszönöm, de nekem az ilyen Nő nem kell többé, már nem tudnék megbízni benne, elárulta a szerelmünket, nem is gondolta komolyan stb. Inkább szakítanék, választanám a kisebb, rövidebb ideig tartó szenvedést, inkább mint az állandó rettegést, hogy vajon kivel és mikor fog megint megcsalni.
Mint mindig és mindenben, a mértékletesség a lényeg. El lehet menni szórakozni, haverokkal is akár, de nem minden este. Lehet haverozni és inni, de nem minden este. Együtt is lehet lenni, de nem minden este. Persze ha már együttélés van, meg azért már előtte is, ha azzal vagy akit szeretsz, akkor szerintem logikus és sokkal kellemesebb, ha Vele vagy és nem mással. Lehet menni baráti összejövetelekre úgyis, ha ketten vagyunk, mindig van olyan szitu, hogy a lányok és a fiúk külön beszélgetnek, mert van amit nem lehet előttük. Ez is természetes és nincs benne kivetnivaló, egy Nőt csak egy Nő érthet meg igazán és egy Férfit is egy Férfi.
Nem tudom, nekem ezek tök egyszerű és természetes, maguktól jövő dolgok, nincs is mit magyarázni ezeken.