nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Én nem tartom ezt furcsának, talán azért, mert ebben nőttem fel. Ma már a nők is könnyebb vérűek mint régebben, és ahogy tapasztaltam, annak az esélye, hogy a nő kezdeményezzen, sokszor kb. ugyanannyi, mint az, hogy a pali. Bár ez sem biztos, hogy ez általában van így. Azok a "rendes" lányok akikről ennek a topiknak szólnia kéne, talán régimódiak, és pont azért keresünk ilyen lányt, mert valahol mi is érezzük, hogy egy ilyen lányt nem lehet olyan egyszerűen megkapni, mint azokat, akik már a "modern" felfogásban nevelkedtek. Ki tudja.
    Tény, hogy az ember mindig többet és többet akar, és ha valamit megszerez/megkap, akkor az érdeklődése bizonyos időre alábbhagy. Miért? Mert biztonságban érzi magát, úgy érzi, birtokol. De ez nem jelenti azt, hogy ami megvan, az már nem kell. Mert ha elveszíti azt, akkor jön rá, hogy igazából nem is birtokolta azt a valakit. Sajnos a legtöbben akkor jönnek erre rá, amikor már késő. Persze ez is csak a szerelemben van így, illetve bizonyos komoly érzelmi kötődések esetében. Talán ez a szerelem mércéje, próbája. Ha nem szereted a másikat, nem okoz fájdalmat az elvesztése. A birtoklásról szól minden. Az enyém vagy, vagy nem vagy az enyém. Ha az enyém vagy, nyugodt vagyok, mert nem leszel másé. De ha túl nyugodt vagyok, elveszítelek. Ha tényleg számítottál, fájni fog, nagyon. Ha nem, akkor meg nem volt értelme az egésznek, kamu volt minden.