nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    "Az egyik alkalommal, amikor éppen elfojtasz magadban egy ilyen jellegű érzelmet, vagy frusztráltnak, lúzernek érzed magad, szívj fel 1 gramm kokaint, és igyál meg rá 3-4 pohár rövidet. Utána csupa olyan dolgot fogsz tenni, amit mindig is megszerettél volna tenni az életben, csak nem merted. :)
    Két napra rá amikor magadhoz térsz, szarul fogod érezni magad, mert azon fogsz agyalni, hogy mit gondolhatnak rólad azok az emberek, akik először látták, hogy milyen is vagy belül valójában, és előtte nem így ismertek ;)"

ez meg azért baromság, mert pont akkor nem lennék önmagam, ha ezt megcsinálnám, én nem élek effélékkel nem akarom kínozni magam, a szervezetem efféle dolgokkal és az emberek véleményét is leszarom én, kicsit szándékos, de szeretek az a nyugodt, nem feltűnő ember lenni. Pont azt szeretem, ha normálisan elismernének, mint mondjuk mindenki mást. Ha valaki felé támogatást nyújtok, segítséget adok lelkileg, nem várom el, hogy engem is pátyolgasson, nem kell nekem tanács, kioktatás, jobb szeretem ezeket én csinálni. (kioktatás erős szó volt)