nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Látod, itt a probléma. "Elfojtani". Miért kéne az érzelmeket elfojtani?
    A dugás meg a szeretkezés közötti különbséget boncolgatod. Egy egészséges párkapcsolatnak ami a szerelemre épül, igenis része kell hogy legyen a szexuális együttlét. Viszont a szexuális vágy nem mindig jár együtt szerelemmel, sőt. Egy olyan párkapcsolatban, ahol az érintett felek nem szerelmesek egymásba, ugyanúgy szexelnek, de teljesen más az, amikor úgy nyúlsz valakihez, hogy szereted is.
    Nehéz ezt elmagyarázni olyasvalakinek, aki nem élt még át ilyesmit. De szerintem te csak azért fojtod el az érzelmeidet, mert rengeteg elutasítással találkoztál életedben, és nem akarsz több erőfeszítést tenni az ügy érdekében, amit valahol meg is értek, ugyanis én is voltam ilyen, egészen sokáig.
    Az egyik alkalommal, amikor éppen elfojtasz magadban egy ilyen jellegű érzelmet, vagy frusztráltnak, lúzernek érzed magad, szívj fel 1 gramm kokaint, és igyál meg rá 3-4 pohár rövidet. Utána csupa olyan dolgot fogsz tenni, amit mindig is megszerettél volna tenni az életben, csak nem merted. :)
    Két napra rá amikor magadhoz térsz, szarul fogod érezni magad, mert azon fogsz agyalni, hogy mit gondolhatnak rólad azok az emberek, akik először látták, hogy milyen is vagy belül valójában, és előtte nem így ismertek ;)
    És amikor rájössz, hogy rohadtul nem vesztettél semmit azzal, hogy megtetted amit meg kellett tenned, jobban fogod érzeni magad. Következő alkalommal már menni fog szer nélkül is. :)