nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Nem változtam olyan sokat. Azt h jóképű lennék, nem nagyon szokták mondani, inkább a szemem, a tekintetem jön be a lányoknak valamiért. Na majd kiszedetem őket, és akkor nem lesz többé gáz az életemben. :)
    Fotogén én sem vagyok, csak beállított képeken tudok normális arcot vágni, egyébként úgy általában sikerül elkapnia a legelőnytelenebb pillanatot a fotósnak.
    Elsőre és külsőre ítélni valóban nem jó ötlet. Nem felejtem el azt a napot, amikor megláttam ezt a lányt a fotókon, amit a férje küldött nekem az egyik hirdetésemre jelentkezve a lány nevében. Aranyosnak tűnt, olyan kis mosolygós egyenlánynak, mutattam is a kollégámnak, hogy "nézd már milyen helyes ez a lány, nem hiszem el hogy két gyereke van". Amikor élőben találkoztunk és megláttam (nem egészen úgy nézett ki, mint a fotókon) egyből az jutott eszembe, hogy elég ribis arca van, van egy vágás az ajkánál, és van piercing a pofiján bőven. Aztán amikor elkezdtünk beszélgetni, és furcsán méregetett, még mindig nem volt szimpatikus. Először azt hittem elaludtam az arcomat, vagy egy fél méteres fika lóg ki az orromból, vagy valami hasonló. Az a búgó hangja, és a kimért beszéde, a picit visszahúzódó, illedelmes viselkedése viszont már akkor is bejött. Sosem gondoltam volna, hogy AZÉRT méreget.
    Ha akkor valaki azt mondja nekem, hogy ez a lány lesz életem talán legnagyobb szerelme, pofánröhögöm. És lőn. Ennyit az előítéletről :)
    Egyébként természetesen ő sem úgy néz ki az életben, mint a modellfotókon. Szép lány, de nem az az igazi bombázó fajta, akit mindenki megnéz az utcán. A fotósok értik a dolgukat.