nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Arra, hogy akkor is a nő kezében vagy, ha Te voltál a kezdeményező fél a kapcsolatban, és akkor is, ha a nő. Abban igazad lehet, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb, és az elérhetetlennek vélt dolgok hajszolása fenntartja a kíváncsiságot. Ez egy felszínes kapcsolatba még bele is férhet, de egy komolyabb kapcsolatban ahol már szerelem is van, szerintem nem. Ha az én példámat emelem ki: Mit tett a lány férje? Megadta magát, az emlékekkel dobálózott, a ködbe vesző és bizonytalan jövővel szédítette, kiborult, elbőgte magát, elköltözött/visszajött, szóval volt dráma rendesen. Vajon sajnálatból maradt vele a lány?
Én (már a kapcsolatban) sosem voltam igazán elutasító vele, de az első hónapban a csóknál több nem történt köztünk. Aztán a második hónapban már elkezdett nyomulni, megadta magát, és hát lényegében ő fektetett le engem, többször is egymás után. Most erre egy külső szemlélő simán mondhatná azt, hogy csak meg akart szerezni. De nem erről volt szó. Ha szerelmes vagy valakibe, azt nem csak le akarod fektetni. Azt azért éreztem, hogy számára ez egyfajta kihívás, mert többször is hangoztatta, hogy én "félek tőle", meg elhúzódom, stb., de csupán arról volt szó, hogy akkor még nem döntöttem el, hogy mit is akarok pontosan, annak ellenére, hogy addigra már iszonyatosan egymásba voltunk gabalyodva. Én azzal hogy látszólag megadtam magam és először feküdtünk le nem "behódoltam", mert megmondom őszintén, az első együttlétünk elég kényelmetlen volt a kapcsolatot belengő feszültség miatt, úgyhogy csak félárbocon voltam, de a lány így is élvezte, és végül is a végkifejlet azért pozitív irányba mozdult el. Nagyon rámenős volt, akkor már nem tudtam ellenállni neki.
Aztán még aznap pár órával később még kétszer rám mászott. És az azt követő rövid időszakban még jóval többször.
Egyébként erről a dögről van szó, ott jobb oldalt. Ha már ennyit szövegelek róla, valami kevésbé explicit képet bedobok. :)