nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    az a gond, hogy mindenki mást, más módszert tart szem előtt... ugye mondtad, hogy jó, ha hallgatag vagy, az egyik ismerősöm azt mondja a dumáddal tudod őket megfogni, a másik valaki azt mondja, csak határozottsággal, a harmadik meg humorral. Nos én a legtöbb módszert kipróbáltam, a szarkazmust azt kb mostanság csinálom csak éppen olyan környezetben ahol a csajok foglaltak. Elvagyok én velük, de ráhajtani egyikre sem tudok így, én más csaját nem veszem el...Nem a kommunikációval van baj, egyszerűen nem tudok belemenni, vagy sosem volt lehetőségem olyan mélységekbe belemenni. Egy másik ok, amire gondolok az az, lehet, hogy félelmet látnak mégis a szemembe, amit valszeg sosem fogok tudni elrejteni, az sajnos nem az én problémám, ha azt nem tudják elfogadni...vagy pedig, mint mondtam lehet gáz van a külsömmel a hangsúlyommal, vagy nem tettem vonzóvá magam meg ilyenek, nem figyeltem oda magamra több ok van, de keresem az okot, úgy látszik még mindig nem találom. Egyszer úgyis megtudom...