nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    A beszédet érezhetően kiemelted, térjünk ki erre.
    Ha egy nővel beszélsz, általában fontos a hangsúly, a tempó, a fogalmazás. A tartalom csak másodlagos, és inkább az intelligensebb fajtát fogja meg, illetve a tartalom megveri az összes többit a fontossági sorrendben, ha olyan dolgokról van szó, ami érdekli a nőt, akivel beszélgetsz. A tónus, a hangszín, a hang mélysége is fontos lehet.
    Rengeteg lánynak jön be az, ha szűkszavú és kimért vagy, és csak apróbb dolgokat adsz ki magadból, és nem mutatsz igazi érdeklődést (viszont határozott vagy!). Sokan gerjednek a cinizmusra és a szarkazmusra.
    Én inkább a kimérten titokzatos kategóriába tenném saját magamat, számszerűsíteni nyilván nem tudom, hogy az idő mekkora részarányában vagyok ilyen. Vagyok másmilyen is. Ez rengeteg csajnak bejön, de nálam ez nem egy felvett viselkedésmód, hanem ÁLTALÁBAN ilyen vagyok. Aztán az hogy kivel milyen a kapcsolatom meghatározza azt, hogy még milyen vagyok.
    Van aki a nagydumásokat szereti, és még sorolhatnám...de a bohócokat nem szereti senki.