nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Megkaphatom, csak nem most. Majd akkor, ha eldöntötte, hogy kiszáll abból a már régesrég halott kapcsolatból.
A saját boldogságát a gyerekek miatt nem kell feladnia, mivel a gyerekek vele maradnak, az apa meg nem apa. Asszem még Salsoul is írta régebben, hogy inkább neveljük a gyereket tisztességgel elváltan, minthogy a saját zátonyrafutott szerelmi életünket tekintsék majd követendő példának, ha felnőnek.
Egyébként úgy tűnik lesz megint egy kis előrelépés a dologban. Ha minden jól megy, január elején találkozunk. Ugye említettem, hogy ezt a találkozósdit eléggé nyitva hagytam legutóbb, és nem ellenkezett. Hogy a férje mit reagál majd erre, azt meg egyszerűen leszarom, sok mindent nem tehet, a lány viszi a nadrágot. Addig azért nem keresem (januárig), mert nem lenne jó, ha pont karácsony körül kéne szembesülnie azzal, hogy hazudott saját magának is, és nekem is. Ha eljön a találkozóra, annak két oka lehet: az egyik az, hogy már nem fáj neki annyira a dolog, de azért érdeklem, kíváncsi rám. A másik az, hogy még mindig nagyon érdeklem. Ha nem jön el, annak szintén két főbb oka lehet: Az egyik az, hogy fáj neki, és még mindig nagyobb biztonságban érzi magát amellett a bohóc mellett, és fél, hogy kísértésbe esne. A másik az, hogy már nem érdeklem, de erre nagyon minimális esély van. Ha ezen túllépünk ott van az, hogy nem úgy fogom megkeresni, hogy én most megint nyomulni akarok, hanem egyszerűen csak látni akarom, beszélgetni kicsit. Szinte biztos vagyok benne hogy eljön. Ha nem, akkor pedig kénytelen leszek megint kavarni, de csak okosan.