nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Inkább úgy mondanám, hogy nincs töke. Nem képes igazán kiállni semmiért és semmiért. Telefonban, és családon belül el meri engedni a hangját, de ha ott állsz vele szemtől szemben, akkor behúzza fülét-farkát. Az már önmagában elég komoly fegyvertény, hogy nekem a semmiből 3 hónap alatt sikerült gyakorlatilag megsemmisítenem őt azzal, amikor a lányt döntéshelyzet elé állította, és ő látszólag mellettem döntött, ezzel konfrontáltatva a palit azzal, hogy mennyi kontrollt is tud kifejteni ebben a kapcsolatban. Aztán az, hogy végül mégis vele maradt, nyilván elsöprő győzelemként lett elkönyvelve a fejében, az alapján, ahogy másoknak arcoskodott utána arról, hogy ő "félreállított" engem (lol). Közben sajnálatból, a gyerekek, és a ködbe vesző szép emlékek miatt maradt vele. És most jön a legviccesebb: feltette neki a kérdést, hogy kivel képzeli a jövőt, vele vagy velem, amellett döntsön. Ha akkor ott vagyok, és én is felteszem a saját kérdésemet, talán nem lett volna ennyire határozott a döntése:
"Szerinted annak a kapcsolatnak, ami idáig jutott, van jövője?"
Költői kérdés, és itt most a gyerekek sincsenek már benne a képletben. Csak azért, mert a vér összeköti őket, meg nem kell feláldoznia a saját boldogságát a lánynak, főleg ha az apa nem jó apa, és nem is szereti őt a lány. ;)