nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Csáo. Hát úgy a 60-62. lap környékén kezdődött, április magasságában. Azóta párszor feljöttem beszámolni a fejleményekről, de csak dióhéjban.
    A lényeg: az erotika világában dolgozom évek óta, sok lánnyal találkozom, és hát ahogy az lenni szokott, néha belekeveredek ilyen-olyan dolgokba egy-egy lánnyal, bár ezek közül elég kevés az olyan, amelyik tényleg igazán komoly is. Hát idén mégis sikerült egy ilyen kapcsolatba belefutnom, egy kétgyerekes, férjezett fiatal modell lány kezdett ki velem, szerelem lett belőle, túl sokat vittem bele a dologba, és a végén pofára estem. Nem tudott elszakadni attól a szerencsétlen madár férjétől, a megszokás, a gyerekek, és az együtt töltött idő miatt. Úgyhogy úgy döntött, "kitép engem a szívéből", és visszamegy hozzá. Csak ezt elfelejtette velem közölni, nem volt képes konfrontálni a helyzettel, pedig nagyon szenvedett miatta. Én meg még sokkal jobban természetesen. Nem mert/akart találkozni velem, hogy megbeszéljük a dolgokat. Aztán eltelt pár hónap, és addigra már annyira készen voltam, hogy nem bírtam tovább. Felvettem vele a kapcsolatot, erre az a takony férje felhív, hogy én mit képzelek meg bla-bla, na mindegy, kiegyeztünk abban, hogy ha a lány eljön találkozni velem, és megbeszélni a dolgokat, akkor nem megyek le hozzájuk kivégezni a férjét, és úgy is lett. Sokat beszélgettünk, és elég sokat léptem előre az ügyben. Azt mondta, hogy tudja, hogy nem lesznek sokáig együtt, és hogy lehet hogy nem szereti őt, de mégis kötődik hozzá. Egyenlőre. Meg hogy számított rá hogy megkeresem, de ő nem fog keresni, és ha szétmennek, egyedül fog élni, bla. A szemében látszott, hogy nem ez az igazság. A szem nem hazudik. "Engedjem el", ezt mondogatta, ilyen nagyon visszafogott, szelíd hangon, de a szemében látszott, hogy ő nem ezt akarja igazából. A biztos rosszat választotta a bizonytalannak vélt jó helyett, ez történt. Én meg nem adom fel, várom az alkalmat, a lehetőséget, és ez tesz padlóra. De érzem hogy lesz folytatás, biztos vagyok benne. a kérdés csak az, mikor.