nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
ott van a legnagyobb gond Veled, hogy egy-két könyvet olvastál el, levontál egy téves következtetést és azon lovagolsz. A könyvek szórakoztatásra vannak, nem tapasztalat-megosztásra vagy szerzésre - kivéve a tankönyveket és az ilyesfajta ismeretterjesztő dolgokat.
Én számtalan olyan könyvet olvastam már el ami segített abban, hogy az emberekkel könnyebben kommunikáljak, nyitottabb legyek velük, egyben tudjak is miről beszélni, akár Magamról, akár magáról arról a műről amit olvastam. Ez ugyanúgy megvan, mint a filmeknél, zenénél, festészetnél vagy bármilyen művészeti ágnál. Egyfajta startkő, egy kiindulópont. Ez pontosan ugyanolyan, mintha valakitől hallanám, hogy de jó sport a snowboard és látnék is róla akár képeket, akár videót, de aztán ennyinél megmaradnék. Értem, hogy ezt akarod mondani, na de akinek egy kicsi sütnivalója, azt érdekelni fogja maga a fizikai megvalósulás is és ha nagyon akarja, akkor ki is próbálja. Ez természetes, persze, hogy így működik.
De ezen kívül egyszerű kikapcsolódásra is használható, nagyon szórakoztató tud lenni mikor arról olvasol régen milyen szokások voltak és abból mi az ami megmaradt, mint jó érték és mi az ami megváltozott, akár rossz irányba is. Ezt sajnos addig nem fogod tudni átérezni és teljességgel megérteni amíg nem fogsz ugyanott állni ahol most Én - tapasztalásban. Ezt nem tudom Neked átadni, tudom nincs is rá szükséged, de légy szíves, ne kritizáld addig amíg nem tudod miről beszélsz.
Én ugyanúgy kipróbálom azokat a dolgokat amiket olvasok, hallok, látok és még érdekel is. Semmivel sem vagyok másabb nálad ilyen értelemben. Olvasok a parasztgazdaságról is, de nem fogom kipróbálni, mert az nem érdekel. Olvasok, hallok és látok drogokkal kapcsolatos dolgokat és van amit kipróbáltam, átéltem és nem tetszett. Tökmindegy mit mondtak róla, a sok rossz ellenére is megkóstoltam, mert nem ismertem, tapasztalni akartam Én is. Megtörtént és ennyi.