nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
mindegy mit rakok bele, nekem többféle dologgal is működik. Legegyszerűbben úgy tudnám bemutatni, hogy Te is értsd, hogy két olyan lény "beszélget" egy eseményről, egy folyamatról amiről csak sejtésük van, mert még nem tapasztalták, csak hallottak róla valahonnan valamit. Miközben Én a kívülálló harmadik személy aki véletlenül "fültanúja" voltam ennek a diskurzusnak, Én, aki mindezt már átélte és ismeri magát a valóságot, a Létet, már csak nevetek azokon a "buta" elmélkedéseken amikről itt szó van.
Te ugyanezt csinálod velünk, néha még akkor is amikor úgy gondolod, hogy átélted azt is amit Én szerintem meg nem, csak sejted, hogy miről van szó. Ugyanez Vica Versa, velem is megtörténik, hogy elkap a hév és olyanról is beszélek amiről csak sejtésem van, de kézzelfogható élményem nem sok vagy egyáltalán semmi sem.
Ezért mondtam korábban azt is, hogy Te valószínűleg előrébb állsz egy bizonyos szempontból az utunkon, ezért tisztellek, becsüllek. Azt nem szeretem mikor előjössz a lekezelő, fellengző (vagy legalábbis annak tűnő) szövegeddel, hogy márpedig az nem úgy van. Honnan tudod? Honnan lehetsz benne biztos? Nagyon sok dologról nem tudjuk még, hogy mi az és hogyan működik, akkor Te hogy érzel felhatalmazást arra, hogy ezt megtedd?