nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Ma volt egy megvilágosodásom. Nem látomás vagy ilyesmi, csak rájöttem egy dologra, leírom, aztán legfeljebb nem értetek egyet:)
Főleg Neked szól Clio, de persze bárki magára veheti, ha inge. Fuh, hát nem egyszerű leirni, biztos el is rontom megint, jó szokásom szerint.
No mindegy, szóval az van, hogy szerintem mindannyian egyfelé haladunk, van egy végső célunk amit el fogunk érni, rövid távon ez több dolog lehet, hosszú távon a halál az. No, de mint azt korábban már irtam az utak eltérőek, mindenki jár a sajátján, néha letér egy egy mellékútra, aztán vissza a főcsapásra, néha keresztezzük is egymásét, de ami legfontosabb, hogy ezek homlokegyenest ellentétesek is lehetnek. Úgy tudnám érzékeltetni mit szeretnék mondani, ha koncentrikus köröket rajzolunk le, mint egy céltábla és azon mindenfelől utak jönnek, nem feltétlen egyenesek. Amikor elérünk egy-egy kört, akkor valami változott bennünk, mondjuk kamaszok lettünk vagy először szerelmesek, lényegében valami új dolgot tapasztalunk meg, de ezek akár ismétlődhetnek is. De ez mindenki útját keresztezi és mindenkire ugyanúgy vonatkozik. A megélése ezen életszakaszoknak más és más lehet, de elérjük ezeket a célokat, illetve átéljük. Teljesen mindegy, hogy milyen módon, kinek vagy minek a segítségével (anyák, apák, tanárok, barátok, tárgyak).
Egyedül abban hibázunk, hogy azt hisszük a mi utunk az egyetlen járható út, nincs más és emiatt harcolunk folyamatosan egymással, próbáljuk ezt ráerőltetni és bebizonyítani egymásnak, hogy márpedig az úgy van ahogy Én mondom. Nem tudjuk elfogadni, hogy az másként is lehet, mint ahogy mi látjuk, hisszük, érezzük, gondoljuk...
Persze most egyből az jut eszetekbe, hogy áá, Én nem olyan vagyok, Én elfogadom azt is amit más mond, pedig nem, nézzetek magatokba jó mélyen és kérdezzétek meg, melyik emberrel vagytok szívesen? Azzal aki hozzátok hasonló, netán ugyanazon úton jár, mint Ti vagy aki a másik oldalon van?