nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Ki hogy fogja fel. Ha nem csak magamért dolgozom, akkor jobban is igyekezhetek, hiszen nagyobb a felelősségem és jobban megpróbálom megbecsülni, ha lehetőséget kapok valahol. Legalábbis én így fogom fel. Példa is van rá: GYES után kaptam egy állást, utána jelentkezhettem lna több lóvéért máshova, nem tettem meg, mert értékeltem, hogy lehetőséget kaptam vhol, máshol meg nem. Ja, lehet hogy ez abból is adódik, hogy hálás, meg hűséges típus vagyok?!:) Szal, a lényeg a lényeg nekem spec az élethez, egy normális élethez hozzá tartozik a munkahely nélküle nem érzem kereknek a világot, lehet hogy ezért nem jutott eszembe ilyen szemszögből nézni a kérdést, ahogyan te leírtad. Bocs, kicsit mindnyájan hajlamosak vagyunk a saját szemünkkel nézni a világot. Na igen, lehet olyan következméye is...
A lányomnál is visszaütött a jószándékú pszichológizálás: annyian mondogatták neki, hogy szerintük semmi baja sem lehet a cisztája miatt, hogy már bőgve kiabált amikor nem bírta, hogy fáj a feje, nem tud tanulni, de rendesen szólni nem mert, hisz megpróbálták belesulykolni, hogy neki pedig nincs és nem is lehet semmi baja....A fagylalt visszanyalt...van ilyen...Mindenkinél máshogy csapódhat le...Nálunk az lett belőle, hogy a gyerek nem mert szólni, nehogy hülyének nézzék, hiszen az "okosok" szerint nem lehet semmi baja jelenleg....Milyen szívás már....