nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Azért ennyire nem arkítható. Vannak szituk, amikor tényleg nem csak egy emberen múlnak a dolgok. Mittom én, amikor egy helyzet adódik és nem az egyén az oka az elnemfogadásnak, hanem a szitu.
Valamelyik na néztem a TV-ben egy műsort arról, miért maradnak a nők sokszor olyan párkapcsolatban, ami finoman szólva nem idilli. Csak úgy eszembe jutott, hogy vajon oke lehet-e, hogy főleg, hgyerekek is vannak és valszeg a nőnél maradnának az, hogy kevesebb esélyük lenne a munkaerőpiacon, az "életben". Szerintem sok esetben igen. Hibásak-e? Valamilyen szinten igen, hisz elromlott a kapcsolatuk és kettőn áll a vásár, viszont nem is, mert az egyedülállóság ténye nem szabadna, hogy létfenntartási gondokba úzzön gyerekeket, meg egyedülálló nőket. (bár ezt írhatnám férfira is, ha olyan a szitu) Ez csak egy aktuális példa, lehet nem is igazán érthető, de az élet összetett és szerintem az élni és élni hagyni elv kellene, hogy mérvadó legyen. Sok esetben ehhez hasonló körülményi tényezők döntő befolyást gyakorolhatnak egy-egy ember életére. Ostoba dolog, mert sok esetben csak kifogás. Az említett példánál is: a munkáltató fél attól, hogy az ilyen ember alakalmazásával nem lenne annyi haszna, ami igaz is meg nem is. Lehet, hogy nem annyira flexibilis egy ilyen helyzetbe lévő ember, de motiváltabb és talán a felelősség kérdését is máshogy fogja fel, szal meg kellene nézni, hogy amit nyernek a réven, azt el is veszíthetik a vámon...Na meg ott van a könnyen jött, könnyen megy elv is, ami szintén sok esetben igaz....Hosszú még végig gondolni is...