nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • chhaya #17969
    #17933 Lehet sablon, de attól még igaz.
    Rengeteg dolgot vetnek el az emberek csak azért, mert sablonos, közhelyes, elcsépelt, stb... csak abba nem szokás belegondolni, hogy miért is lettek azok? Mert valami olyan dolgot próbálnak megfogalmazni, ami igaz, ami működik. A jó dolgok könnyen népszerűek lesznek, ahogy az olyan szövegek vagy idézetek is, amikkel egyetértenek az emberek. Ebből persze következik az is, hogy 'fúúúúj, sablon, kommersz, tömegcikk, nem egyedi, nem kell' :) Aztán így vesznek el az értékes gondolatok is.

#17947 Erre megint egy sablonszöveget kapsz, bocs. :D Ha kiiktatod az érzelmeidet, akkor lehet nem tudnak majd bántani és fájdalom sem ér... de boldoggá sem tehet senki, semmi. Nyitottnak kell lenni. Te is írtad, hogy voltak dolgok, amiket élveztél, miután meggyőztek arról h jó. :) Hmmm mindegy nem folytatom, nem megváltoztatni akarlak vagy ilyesmi... azért írom csak, mert pár éve ugyanígy gondolkoztam én is. Így utólag belegondolva kifejezetten szar döntéseket hoztam, és még most is ennek iszom a levét. Nem kell rögtön védekezőpozícióba állnod és bezárkóznod, tényleg nem bántani akarunk.:)