nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #17897 én meg azért haragszok, hogy folyton evvel támadsz, és, hogy tapasztalatlan vagyok. Oké beismerem nem volt mit megtapasztalnom, de csak a lányok terén. Beismerem. Viszont, az hazugság lenne, hogy nem éltem át dolgokat. Nekem nem kell ahhoz tapasztalat, hogy felismerjem a dolgokat, mivel számomra az ésszerű döntések ott lebegnek a szemem előtt, amit látok és fenyegető veszély, azt mindig el tudom kerülni. Beszéltünk a fájdalmakról én nem akarom megtapasztalni, mint te, én inkább kikerülöm, mert a rossz dolgok kikerülhetők amit nem fogsz fel. Vannak olyan dolgok, amik az emberrel megtörténtek önhibáján kívűl, környezetében, környezete körül. Mellesleg elárulom neked rég elmúltam 18, arról pedig nem tehetek, hogy te azért tartasz tapasztalatlannak, mert nem dolgoztam még, nem vagyok képes ellátni magam teljesen, ez abszolút nem fair, hogy ez alapján ítélsz meg... és így van természetes az én koromban, hogy még tanuló vagyok, evvel rengeteg csak tanuló, egyetemistát ugattál le, hogy még "gyerek"...