nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #17810 nem vagy te vagy az a személy, akit világéletébe az anyja irányított, nem te vagy az, akinak majdhogynem megölték a szülei egymást, nem vagy te vagy az, akinek a testvére halálra idegesítette meglopta többször a családot és leszart a fejed, nem te vagy, az, aki olyan heves vitákat kellett átéljen, hogy csoda, hogy nem ment tönkre a lelkivilága az illetőnek. Nem te vagy az, aki szinte majdhogynem egyedül maradt pedig már 30 körül vagy én meg 20, nem te vagy az, aki 11 éves koráig mindig benne volt a pakliban, hogy meghalt a gyerekkori betegsége miatt, nem te vagy az, akit bezárva tartottak és tanulásra kényszerítettek, de olyan szinten h szinte sehova nem engedtek el, max a faterhoz...Ez megint nem panaszkodás volt csak voltak bizonyos dolgok, amiken lelkileg túlléptem, félretettem, elfojtottam, de mégis legyőztek és most ennek iszom a levit. Megpróbálnám korrigálni, de ezek miatt a dolgok miatt az életem olyan monotonitásba állt be, ami által unalmas lett. Nem tettem hozzá előbbi hsz-emben sok mindent átéltem már gyerekként ilyen szinten nem szabadidős szinten és talán ezért nem kerestem korábban izgalmakat. Saját érzelmeim, hogy mit is szeretnék lehetséges, hogy hiányosak, megszoktam már, hogy utasítanak erre-arra úgyhogy szépen maximum 1-2 éve álltam be arra, hogy oké bizonyos dolgokban kell, hogy önálló legyek.