nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Ja, nagyrészt ez vagyok, jól jellemeztél. Természetesen ez abból jön amit itt írok magamról vagy a hsz-ekből ez vonható le. Az önzőség talán kicsit több bennem, mint ahogy gondolnád, de ez több dologból tevődik össze :)
Hangulatváltozásaim megvannak, hogyne, néha túl erősen is csapódik egyikből a másik végletbe. Viszont sokkal jobban szeretem, ha valaki megmondja a szemembe a baját, minthogy hátulról tudjam meg, mástól. Ha ez fájó dolog, hát istenem, ez van, az igazság fájhat is.
Igen, depresszióra hajlamos vagyok, ez talán jön a szélsőséges hangulatváltozásokból. Szerencsére orvos még nem látott emiatt, de ha szükségesnek látják a hozzáértők, akkor minden további nélkül meglátogatnám a megfelelő személyt, addig meg barátaimmal, rokonaimmal beszélem meg amit tudok.
Most Én jönnék Rólad gondolom, de így nem tudom összefoglalni, bár elképzelésem szerint hasonlókat tudnék írni én is :) mindegy, írok egy valamit, aztán majd lesz belőle kisülés.
Amint már azt említettem korábban nekem túl hamar kapod fel a vizet vagy ha úgy tetszik megsértődsz. Ez nálam nem éppen jellemhiba, inkább a lelki dolgokkal hoznám összefüggésbe, érzékeny, lelkis srác vagy meglátásom szerint. Ezt viszont sokszor túlzásba viszed, néha olyan dolgokat is belelátsz valamibe ami nincsen meg benne. Később lenyugodva már másként látod az adott szituációt..vagy nem. Szóval alapvetően nyugodt típus vagy, de hamar ki is borulsz.
Véleményeid mellett körömszakadtáig kitartasz, ez határozottságot sugall, de konokságot is, mert nem biztos, hogy nálad van az igazság. Ugyanakkor kompromisszumra is hajlamos vagy, ha azt megfelelő érvekkel alátámasztják vagy bebizonyítják neked.
Sok mindenről van véleményed, de látszik az is, hogy honnan, milyen álláspontról hozod őket. Sokszor gyerekként viselkedsz - mint akinek elvették a játékát:) -, valamint egészséges naivitás is megvan, ami ebben a korban még elnézhető :)
A humornak az egészséges oldalát képviseled, mármint itt nem szoktál morbid vagy hasonló lenni - bár ugye van akinek ez is tetszik - Amit Én néha fegyverként is használok és nem mindig sül el jól, de aztán már késő visszavonni.
Nem hiszel Istenben. Ez nem tudom mit jelent, csak eszembe jutott:)
Hétköznapi életben nyílt vagy és őszinte, de akit először ismersz meg azzal még zárkózott vagy, később viszont rendkívüli módon meg tudnak szeretni az emberek ezen tulajdonságaid miatt.
Tudsz titkot tartani, sok embernek nyújtasz lelki támaszt, még ha ezzel ki is használnak néha. No nem nagyon, de nem viszonozzák úgy, ahogy az illő vagy elvárható lenne, de ez nem a Te hibád.
Biztos van még pár dolog amit megtudtam, de most elfelejtettem leírni, utólag visszamentem és még szerkesztettem párat bele :)
Ennél sokkal több vagy, még számomra is, de most ennyire futotta.