nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    milyen szerinted? asszem itt megint vita lesz:D

Mert szerintem te szorgalmas ember vagy, aki próbál két lábbal a föld felett élni, racionális vagy és szereted te is, ha veled értenek egyet ugyanakkor elismered, ha valakinek igaza van, de mégis, ha nem tetszik megmondod neki. Viszont sztem te néha szeretsz arrafele hajolni amerre a napraforgó is legtöbbször, vagy néha beállni a birkák mögé a sorba. Lehetséges, hogy ezt néha szeretnéd elkerülni, tehát nem akarsz teljesen megfelelni mások elvárásainak. Öntörvényű lehetsz, mint a legtöbb ember. Viszont azt is tudom érzelmileg egy átlag vagy, a megbántások neked is fájnak, amit írtál a volt feleségedről te is nehezen tetted túl magad a dolgokon magyarán lelkis vagy valamilyen szinten, de most nem részletezem, de legalább mindig keresel megoldást a problémára, igen ám, de valószínű te is néha szeretsz magadba roskadni és elgondolkodni a dolgokon, ami nem gáz, mert az kell néha. Szereted, ha figyelnek rád, a célokért megküzdesz, és én nem érezlek önzőnek sem. Ezt onnan tudom, hogy te sem tudnád más csaját elszedni, nem vagy az a típus, de ez csak 1 pl volt. Lehet, hogy oltárian bebuktam a jellemzésed, de a Fórumon keresztül nagyon nehéz, ád 1, ád 2 a legtöbb ember, még, ha igazat is mondanak róla látatlanba simán le tudja tagadni a dolgokat...

most te jössz, hogy értetted h nem lehet 2 személyiségem?