nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    akármit mondasz, egy önbizalomhiányos nem rossz ember, csak egy bizonyos puzzledarab, gyújtás, startpisztoly hiányzik az életéből...

Nem azért mondom ezeket már megint, hogy engem elemezzél senki nem kíváncsi rád, rám pusztán csak nem tetszett ez a kijelentésed, hogy egy ÖH-s ember már szar, magyarul te leírod őket, mintha valami söpredékek lennének kár is tagadni. Ahelyett, hogy ennyire lenézd ezeket az embereket inkább készséggel segítenél, és most megint nehogy rám terelődjön a téma, mert nem én szorulok segítségre, hanem számtalan ember, aki nem tehet arról, hogy nincs meg az a bizonyos darab az életében, ami hiányzott. Önerőből kell megszerezni mindent ez természetes, bizonyos dolgokban egyetértek, de qvára nyers és lekezelő azon stílusod, ahogyan ezekről az emberekről beszélsz és ez nem tetszik. Még ha tagadod is, vagy, ha azt mondod kiforgatom a szavaid én a szavaid mögé látok...

én ezt itt befejeztem, nem fogok veled vitázni tovább pláne nem egy szó miatt, úgysem jutnánk dülőre...