nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    Szasztok.

Nem válaszolok konkrétan senki hsz-ére, úgy un-blokk írok arról ami tolul föl a torkomon:)

Szerintem egyesek túl sokat agyalnak, túl sokat taktikáztok, gondolkodtok. Nincs meg a természetesség ezáltal, úgy érzed az vagy, de már eleve egy álarccal indítasz és ezt a csajok nagyon hamar észreveszik, bár előfordulhat, hogy már azután, hogy összejöttetek :)
    Nehéz természetesnek lenni, nekem sem megy sokszor, mert tudom, hogy milyen vagyok ha teljesen elengedem magam :) Olyat ritkán is csinálok, alapvetően Én is zárkózott típus vagyok, bár utóbbi években ez már enyhült. Olyan dolgokkal sikerült enyhítenem amit itt páran hülyeségnek tartanak, de nálam ez működött és tudok beszélni most már az érzéseimről is, ez elég fontos, a csajok a belsődre kíváncsiak, nem csak a pénztárcádra és a jó humorodra.
    Általános dolgokat le lehet írni, hogy hogyan közeledj hozzájuk, de ez sem működik mindenkinél és szerintem ha csak simán az időjárásról beszélgettek vagy egy tegnapi filmről már abból leszűrhető, hogy tetszel-e az adott embernek vagy sem. Persze ehhez kifinomult érzékek kellenek, ez nekem sem megy tökéletesen, van, hogy meglepődök reakciókon, mert nem azt vártam ami jött. Ez azért van, mert nem ismered eléggé a másikat - ez rövid ismeretség után nem meglepő :)
    Ha viszont már kis jelét látod a szimpátiának, akkor érdemes tiszta vizet önteni a pohárba és elmondani neki, hogy bejön neked és szeretnél vele kettesben is találkozni, randizni. Ha ez kölcsönös volt a szimpátia, akkor igent mond, ha nem akkor nemet, de ettől még lehet tovább beszélgetni vele, nem állt fejre a világ és persze ezt is tudatni vele. Van aki megharagszik ilyenkor, zavarba jön, pedig nem kellene, ezt is lehet természetesen kezelni, bár nehéz, de lehet :)
    Felnőttként viselkedni is nehéz, ezt is tanulni kell, de ez is az Élet része, ugyanúgy, mint az evés és a szex ;)