nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Orionk #17517 köszi
Igazából azzal nekem szerintem már nem lenne problémám, hogy a későbbiekben mikor csókolom meg, és mikor nem. Akkor már határozott tudnék lenni a későbbiekben.
Csak elindítani nem tudnám az egészet. Valahogy jó kezdéssel szeretnék indulni, és lényegében azt sem tudom, hogy hogyan induljon.
Az is lehet, hogy nem lesz az egészből semmi, én ezt elfogadom, de szeretném megpróbálni. Miután megpróbálom azt szeretném, hogy jól induljon, ne rontsam el az elején. Igazából az elején nem tudom csak, hogy mit merre meddig...
De azért jó dolgokat írtál, köszi.
Egyébként a haverommal lakom, és az ő barátnőjével. Mindketten ismerik a csajt, de nem akarom rajtuk keresztül megközelíteni, mert akkor tudom, hogy nem sülne el jól a dolog.
Amikor feljönnek a lakásba, akkor a haverom barátnőjével szoktak beszélgetni, de nem tudom, hogy hogyan menjek oda hozzájuk beszélgetni.
A multkor egyébként lett volna jó lehetőségem, de elrontottam. A konyhában voltak és a csaj, aki tetszik nekem festette a haját a haverom barátnőjének. Pár percre én is kimentem, de láttam, hogy nem jön össze a dolog, és inkább akkor nem folytattam....