nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    figyelj saját magad technikáját kell, hogy kialakítsd, mindenkinek megvannak a módszerei, nem is muszáj hogy tapasztalatod legyen, hanem inkább belülről kéne jöjjön, tudnod kellene belülről miket mondj nekik...Olyan "beszólások kellenek, szivatások", melynél picit mosolyognak (az a tapasztalatom, ha túl sokat nevetteted őket akkor már bohócnak hisznek és már akkor kapásból max barátnak tekintenek rád.)

Tehát eleinte hülyéskedsz velük, utána el kell velük komolyan beszélgetni az életről meg mindenről, a lényeg, hogy érdeklődj, kérdezgess róla, legyen véleményed a dolgokról (légy olyankor komoly), hogy mondjuk határozottnak és céltudatosnak tűnj...Miután érzi azt, hogy érdeklődsz iránta, van közös témátok akkor hívd el valahova, ha ráér és akkkor ott is tudjátok folytatni tovább a beszélgetést, majd (ameddig én még nem tudtam sosem eljutni), ha van elég bátorságod váratlanul csókold meg, óvatosan és onnantól kedzve elméletben nyeregbe vagy. Általában én ezt szoktam csinálni, csak nálam ott van mindig bukó, hogy a legtöbb csaj max barátnak tekintett, talán ott hibázom el, hogy én meg túl sokáig halogattam, hogy elhívjam ide-oda, meg túlságosan őszinte voltam velük olyankor már sajnos barátként kezelnek téged, ami nem gáz, csak marha nehéz egy csajnál abból az állapotból kikerülni magyarán felépítettél egy taktikát, ami pillanatok alatt rombadől emiatt, ugyanolyan kudarc mintha visszautasítottak volna. És a másik dolog, hogy mivel baromira idegen tőlem a csókolózás fogalma ahhoz még nem volt bátorságom, hogy azt leküzdjem, hogy valakit szájon csókoljak...márpedig sajnos, rohadtul szar, de ebben nekünk kell kezdeményezni:(:(

remélem tudtam valamit segíteni, biztos van, aki nem ért velem egyet, de leszarom nem vitatkozom.