nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    egyébként is kifejtettük már a gyereknevelés témát még jó régen, attól nem leszek érettebb ha gyerekem lesz, nem kötelező dolog, csak a legtöbb pár nem akar egyedül lenni, felelősséget akarnak vállalni. Olyan mintha állatod lenne csak hosszabb ideig él, látod felnőni és mégtöbb gond és feszkó van vele. Én nem fogom magam kikészíteni, nem vagyok gyerekpárti, ismétlem önmagam ez egy ALAP elgondolás nálam én nem vagyok a tömeg, nem kell gyerek soha és kész, nem fogom részleteszni 100x-ra az okát, de, ha azt mondom nem kell gyerek, mert nem akarok arra senki nem kényszeríthet, hogy márpedig lesz, mert ez csak egyfajta emberi vágy mindenkinél, úgymond ösztön a legtöbbek esetében...ne kezdjünk bele az ösztön témába azt is kiveséztük.

Óvszer: mivel senki nem világosított fel soha, magamtól kellett rájönnöm a dolgokra, nem foglalkoztam evvel a dologgal nyílván nem azt figyeltem a szupermarketben, hogy merre találok óvszert nagyívben nem érdekelt. Most sincs rá szükségem, de ha kell majd, akkor az én érdekem, hogy ne legyen nemi betegségem és ne legyen porontyom mindkettő dolog baromira kikészítene, ha bekövetkezne és csak nem gondolod, hogy ez éretlenség, hogy előre gondolkodom ezekről a dolgokról. 100 db-os szövegem nyílván csak vicc volt nem értetted az iróniám ezekszerint, de az nem volt vicc, hogy majd a nem kívánt dolgok miatt beruházzak "fehér lufira"... És szted azok a fiatalok nem éretlenek, akik 11-12 évesen már elvesztik a szüzességüket azt se tudják mi a szex már nyomják és természetesen nem is védekeznek...Sok ilyen van manapság, de ezek a mutánsképződmények NEM ÉRETTEK, hanem inkább rohadtul nem nevelték őket meg, nem törődtek velük és túl korán mentek bele úgymond az életbe, ami később kihatással lesz az életükre.

Bocsi a sok dumáért, csak valamiért elkeserít, hogy én, aki komoly voltam/vagyok legtöbbször, aki normálisan végzi a dolgát, ahogy tudja, és aki semmi konfliktusba nem keveredett, mert átgondoltan cselekedett azaz én mégis egy ÉRETLEN fickó legyek. Tudod valahogy most ezek a dolgok, ez kijött volna belőlem, ha előttem álltál volna.