nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #17471 már ne haragudj Chaya ilyen a szemléletem, furcsa mert most inkább oly módon próbálom élni az életem, hogy nem foglalkozom semmi feszültséget keltő problémával inkább mind1 mind1 alapon határokon belül poénkodok, lehet gyerekesnek tűnik, de nem érdekel inkább szórakoztatom magam, minthogy depresszióm legyen...
Egyébként pedig az értelmi szintem márpedig nem érzem úgy, hogy 12 lenne elég annyi, ha a körülöttem levők azt mondják intelligens vagyok, Fórumon sztem bármikor belefér a poénkodás így is tudod baromi sokáig (és még a mai napig is túl komoly vagyok csak próbálok lazítani picit, hogy jobban érezzem magam) akkor nem bírnék egy emelt szintű történelem dolgozatot megírni majdnem 5-ösre nemde?
Egyébként pedig sztem az életszemlélet nézete az nem érzem úgy, hogy értelmi szint kérdése inkább pszichologiai okai vannak, de semmiképp nem vagyok éretlen azáltal, hogy másképp gondolkodom. Éretlen ember általában az, aki legtöbb esetben meggondolatlanul cselekszik. Nos én mindig átgondolom azt, mielőtt cselekszem 66-szor, vannak esetek mikor nem tudok dönteni, de legtöbbször sikerül.
Ezt az elvet vallom tudod: 1. Gondolkodj, 2. Cselekedj, ha tudsz vagy mersz, 3. Kommunikálj...3 pontból én sztem a 2-es a legnehezebb tudod, mert ahhoz erőt kell venni magamon néha...
Úgy amúgy nem fogom fel mivel érettebbek nálam azok a macsó emberkék, akik arra utaznak, hogy átverjenek téged, ígérgetnek fűt fát és nem tartják be otthagynak a szarban...Nem értem miért nem az én jó tulajdonságom értékelődik fel, mert én megtartom a szavam én nem csapom be az embereket, ha kell én adok szeretetet, ha van igénye valakinek rá, de azért sajnos ilyen "dolog" nincs a közelemben így marad a hétköznapiság.