nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Mindenki ott keres párt ahol jár-kel. Ha ez egy másik utca akkor ott fog, ha ez az Internet és a hölgy Japánban lakik, akkor ott fog, bár fizikailag az utóbbit nehezebb megoldani. Persze, hogy minden hozzáállás kérdése, mi másé lenne? Nekem is volt már távkapcsim, nem tudtunk minden nap találkozni, mint mondtam ennek is megvan az előnye és persze a hátránya is, de kihasználtunk minden percet, amikor tudtunk együtt voltunk és ez is jó volt, de nem lett belőle komolyabb és ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy milyen messze lakik tőlem.
Másik példám, hogy volt nejem tőlem 20 km-re lakott amikor megismertem, ez nem távolság, biciklivel is napi szinten megoldható, de van vonat és motor is :)
Mi fél év után fel és összeköltöztünk Pestre/en. Elég nagy lépés volt, de utólag már örülök, hogy így alakult, bár akkor sem volt bennem túl nagy félsz, egyszerűen tettem amit gondoltam, hogy jó lesz. Vonzott az ismeretlen és az,hogy azzal élhetek nap mint nap akit szeretek.
Valamit félreérthettél, mert nem magamról beszéltem abban a hsz-ben amire válaszoltál, csak igazat adtam arra, hogy van aki kényelmi szempontok alapján dönt. Persze, bizonyos kor és élethelyzet után másként dönt az ember, mint függetlenként és "fiatalon".