nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    Egy esetből még nem kell sok következtetést levonni. Számtalan baja lehetett amiért így bánt veled, persze nem volt túl kedves és tisztességes, valószínűleg nem tanították meg a szülei az illendő viselkedésre...
    De ez egy eset, Én rendkívül szimpatikus lépésnek tartom ezt és csak így tovább, szerintem előbb-utóbb meg fogod találni azt aki vevő erre. Én sem zárnám ki a baráti és egyéb körök sűrű látogatását ettől függetlenül, hiszen egy oldottabb környezetben mindig könnyebb ismerkedni. legjobbak erre a munkahelyi partik vagy egyéb házibulik, ahol azért van lehetőség a félrevonulásra is, nagy zajban nem túl könnyű beszélgetni és ez hát mégiscsak kettőtökre tartozik:)
    Legtöbb esetben első pár pillanatban vagy percben dől el a Nőneműeknél hogy bejössz-e vagy sem - éppenséggel lehet,hogy ugyanúgy a parfümöd fogja majd meg, de elég egy mélyreható pillantás és már olvadhat is...már a romantikusabb fajta, na meg a jó humor, az is sokat nyom a latba. A Női kacajnál édesebb hangot ritkán hall az ember :)
    Fellépés kérdése, ezt lehet gyakorolni és fejleszteni szerintem.