nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    "szerintem annyit megérdemeltem volna a csajtól, hogy elmondja a véleményét, hogy elmondja, hogy bocs, de nem jössz be, vagy bármit.
    "

Természetes, hogy ezt gondolod, figyelmet szerettél volna, hamár vetted a fáradtságot és leszólítottad kompenzációt vártál, de a csaj szíve joga h most akar veled beszélni vagy nem. Úgy érzem nem kötelessége megtennie, ha nem akart, akkor nem akart úgyis lesz másik, aki hajlandó lesz rá, hogy véleményt mondjon a HSZ-edhez:)

"***Manapság ha az utcán megyek, és figyelem az embereket, a párokat, akik kézen fogva sétálnak, vagy átkarolva, vagy hasonló mozdulatokkal, amivel jelzik, hogy együtt vannak. Szóval, ha meglátok egy párt, akkor rögtön az jut eszembe, hogy ők valyon hogyan ismerkedhettek meg."***

én, ha meglátok egy párt inkább elfordítom a fejem, ez azért van, mert bennem van a düh, irigység és a harag, hogy ennek a srácnak mekkora mákja van és, hogy nekem miért nem jött még össze, ezt gondolom mindig, de ha elfordulok legalább elmúlik a feszült és bosszantó érzetem ennyi:);)

"Mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy mindenki csak baráti társaságból, vagy a közeléből talál magának párt.

A közeléből alatt azt értem, hogy: Közös programról, pl. egy kurzuson, órán vannak, vagy szóval bármi ilyen, ami közös."

Pedig úgy tűnik, hogy ott van a legnagyobb esélyünk szerezni vkit:( idegen helyről, idegen járművön, idegen környezetben én sztem nehezebb ott sokkal nagyobb a rohanás, ezért nem jöhet össze. Bár aki nagyon ügyes az megoldja járművön is pár perc gyors beszélgetés után el lehet kérni a csaj számát, msn címét és ilyenek, ha sikerül meggyőznöd, utána miko lesz ideje találkoztok. Egyik volt oszt társam így ismerkedett meg valakivel a metrón:D tehát igazságszerint bárhol, bármikor összeismerkedhetsz egy szép lánnyal, csak ki kell használni a lehetőséget, ügyesnek és szerencsésnek is lenned kell picit hozzá:S ez van