nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #17373 sajnálom ezekszerint nem jöttél be neki:( pedig azért én ezt tuti nem mertem volna megmondani egy idegen csajnak h szép a parfümje:D na jó, bókolni azt lehet, de a parfümjét ismeretlenül tuti nem avval kezdeném, dehát izlések és pofonok:D:D
amúgy valszeg azért álltál némán 2 percig, mert felszabadultál és elgondolkoztál azon az érzésen, hogy igen megcsináltad odamentél rászántad magad és leszólítottál egy idegen csajt...elindultál egy egyenes úton tán, mostmár azt hiszem, ha többször ezt meg tudod csinálni tuti lesz olyan, akinek evvel imponálni fogsz. a Véletletn beszélgetésekből simán lehet valami, jelenleg én is ezt a taktikát alkalmazom. Ismerkedem OKJ-n kérdezgetek dolgokat a másik pedig vigyorogva, nem vigyorogva de válaszol, aztán majd lesz valami...Bár eddig pechemre mindenki foglalt volt, aki erről megkérdeztem:D:D:D evvan.
UI: engem a parfüm és az öltözködés pont hidegen hagy,
elsősorban a szemet nézem, hajat, arcvonásokat és a belső tulajdonságokat miután beszélgettem egy illetővel. nem ebben a sorrendben, utána jönnek max a külsőségek, amiket kis mértékben elemzek, mert sajnos arra is mindenkinek azért van egyfajta igény, hogy az illető pont megfelelő e külsőre vagy nem-e...