nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Orionk #17372 De, ha meg a hozzászólásaitok alapján nem lehet leszólítani az idegent, akkor mire vannak ezek a dolgok, mint pl. parfüm, öltözködés, stb..
Azért vannak, hogy az emberek tetszenek a másiknak. Azért találták ki ezeket a dolgokat, hogy ha kilépsz az utcára, akkor vonzalmat ébressz olyanokban, akikre te is vágysz, nem?
Mert, ha nem lehet ugysem leszólítani senkit érdemben, akkor minek használja a szépítési termékeket?
Májusban az egyetemen, a könyvtárban volt egy ilyen esetem:
Megtetszett egy lány, de nem úgy, ahogyan az utcán is megtetszik.
Egyszerűen láttam benne valamit, hogy szivesen lemennék a büfébe, és meghívnám egy kávéra, vagy másra, hogy beszélgethessek vele.
Több dolog megfogott a csajban, pl. öltözködése, intelligensnek látszott, szóval szép volt, de valahogy úgy szép, hogy annyira jó volt az összhatás, hogy az egész belső lelkének a szépsége kiragyogott, szóval gyöngyörű volt.
Tehát csak órákat beszélgettem volna vele, mert egyszerűen kiváncsi voltam rá..... na mind1, eltértem a témától :)
Az egyik dolog, ami öszintén mondom, hogy megtetszett a parfümje. Olyan friss-séget árasztott. Mint, amikor a homokos tengerparton a tenger szellőjével keveredik a kellemes illatú napkrém, amivel bekenik magukat a napozók. Szó szerint, mintha strandon lettem volna.
Én nem szoktam idegeneket leszólítani, életem során talán 6szor próbáltam meg.
Akkor úgy éreztem, hogy megint megpróbálom,és egyszerűen utánnamentem és megszólítottam, hogy bocsi, ne haragudj, de nagyon finom parfümöt használsz, megkérdezhetem, hogy milyet?
Nem emlékszem szó szerint, de kb. ezt mondhattam neki.
Ő meg úgy nézett rám, mint ha valami hülye lennék, és forgatta a szemeit. Minta azt akarta volna közölni, hogy Jézusom, ekkora idióta, és pont engem kapott el.
Válaszul csak egy ilyet mondott, hogy : "HEhh" (ez a nyögés szerűség, amit érzelemkifejezésre használunk), és jött a szemforgatás, majd elindult tovább, és már fordította el a fejét, és akkor mondott valamit márkát.
Nem is emlékszem a névre, mert egyáltalán nem figyeltem arra. Én is egyszerűen annyira leddöbentem azon, hogy valami 'barom-idiótának' néz, hogy miután elment ott álltam kb. 2 percig, hogy felfogjam mi történt.
Pedig tök kultúráltan álltam oda, rendes, becsületes tekintettel, megjelenéssel,...