nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    a fő ok az, hogy Budapesten mindenki idegen a másiktól és be vagyunk zárkózva. Kevesebb közös szabadidős program van (fiatalok max bulizni járnak, illetve vannak páran akik sportegyesületbe, tánciskolába...stb járnak), de nem mindenki ilyen h társaságba jár, és ezáltal ugyebár nem szokja meg az az ember a másik ember közelségét kapásból nem tud témát, nem tud mit kezdeni a helyzettel és a kommunikáció menete is ezáltal maximum ideiglenes, szűkszavúvá válik...Másik probléma: akik panelban laknak azok vannak leginkább elzárkózva nos MO-n rengetegen élnek emeletes házakban, általában azok a környékek a legunalmasabbak, és csak nagyon kevés ember van azok között, akik ezáltal jó kedvükben egy idegent leszólítanak...tudom érdekes és egyedi példát soroltam fel, de hidd el, hogy az elzárkózás, az emberektől való távollét ki tud zökkenteni, és magamról tudom h emberek között még a mai napig is marha ritkán szólalok meg, emberek előtt beszélnem kell (tömeg előtt) ideges leszek, feszült és kb elfelejtem h fiú vagyok e vagy lány. Más kérdés, hogy bárkihez oda tudok menni, bárkivel el tudok beszélgetni, de azt helyzet szüli és én általában a "magányos farkasokra vadászom", akik körül nincs társaság. Egyébként ezt a kérdést is rengeteg oldalról meg lehetne vizsgálni, sokféle magyarázat létezik