nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Szerintem meg akinek alkohol miatt jön meg a "kötözködhetnékje" vagy a szókimondása az pont hogy Önbizalom-hiányba szenved. Az ilyen és ehhez hasonló szerek hatására mindenki veszít az önkontrolljából és ez a jó oldalának a féken tartását is jelenti, tehát kijön a rosszabbik Énje az embernek. Van aki csak elüldögél egy sarokban, de ők vannak kevesebben.
Kell egy beállítottság, hogy az utcán szólítsunk meg valakit, de ahogy chhaya is mondja, ez manapság inkább félelmet szül, hiszen alapvető bizalom-hiányban szenvedünk egymás iránt és ez nem meglepő szerintem. Persze ez vidéken, kisebb falvakban megint más, ott ugye túlnyomórészt látásból mindenki ismeri egymást és egy idegen feltűnése inkább kíváncsiságot vet fel a hölgyek között, főleg ha még jóképű is az idegen:)
Ha ez az idegen szólít meg akkor már mindjárt máshogy reagálnak, sőt állítom, hogy Ők keresik a lehetőséget a beszélgetésre. Most ne feltétlen csak kicsiny országunkra gondoljunk.
Bár Én személy szerint szoktam beszélgetésbe bonyolódni külföldiekkel, de hogy utána mondjuk randit is kérjek tőle arra nem volt még példa. Amolyan első látásra kedves benyomás még nem elég, hogy egy turistát elcsábítsak :) Maradok a hazai piacon, az is elég nehéz téma :D
Nemrégiben volt egy érdekes esetem, nevezetesen itt ahol dolgozom volt egy azt hiszem bolgár hölgyemény aki feltűnően sokat mosolygott rám, de nekem valahogy nem jött be, nem éreztem elég késztetést, hogy a sima beszélgetésen túlmenjünk. Érdekes lett volna azért megnézni a reakcióját:)