nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    Igen, ez egy érdekes téma. A férfiak általában nem szeretik, ha párjuk többet keres náluk. Ezt meg a mai világban muszáj már így "intézni" hiszen egyedül elég nehéz fenntartani egy egész családot. Persze kezdeti időszakban kisebb gondot okoz, együttélésnél már viszont komolyabban kell kezelni.
    Nemrég olvastam, hogy mostanában egyre többen vannak olyanok akik külön kezelik a kasszát, hiába élnek együtt. Gondolom a rezsit felezik, de a többit nem tudom hogy oldják meg, egymást meghívják időnként vagy ilyesmi, de ez alapvető bizalmi kérdést vet fel. Megvannak ennek is az okai, hiszen manapság a pénz nagy úr és eléggé kevés van belőle általában, úgyhogy mindenki próbálja beosztani úgy ahogy tudja és ezt egy másik emberrel már nehéz egyeztetni...ezek szerint.
    Nemtom, nálam máshogy volt amikor együtt éltem barátnőmmel, aki később a feleségem is lett. Mi közösen kezeltük a kasszát, volt egy közös pénztárca és abból gazdálkodtunk, megbeszéltünk mindent, hogy kinek mi kell és úgy vásároltunk. Persze néha voltak meglepik, vettünk egymásnak ezt azt, de sose mentünk csődbe ettől. Bár elég sok olyan cuccunk is volt ami szerintem felesleges, de egy Nőnek ismertek az ilyenféle igényei, mert ugye 2 pár cipő és 2 táska az nem elég..gondolom sejted miről beszélek :)