nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    erre nem lehet egyértelmű választ adni, de kb jól írtad le Tenmagad is szerintem. helyzete, szituációja válogatja, mert egy "jóbarátnéval" is keveredhetsz olyan helyzetbe, hogy csakúgy spontán megtörténik a dolog - kis alkohol sokat szokott segíteni a kezdeti gátlások feloldásán, azaz házibulik nagyon alkalmasak erre:)
    Most tombolnak benned a hormonok, így természetes, hogy ilyen érzéseid vannak, ez minden normális férfinál megvan. Ennek ellenére azt mondom Neked, hogy jöjjön először belülről egy érzés, hogy ez a csaj most nem csak szexre kell, hanem azért, mert jó vele minden helyzetben, időben, helyen, jó vele beszélgetni, zenét hallgatni, filmet nézni.
    Kicsit pofátlannak is kell lenni egyébként, legtöbb csaj azért szereti, ha hajtanak rá, érzik, hogy körül vannak rajongva, olyankor mindenféle hülyeséget duruzsolhatsz a fülébe, már kenyérre lehet kenni, ha be van zsongva és hát be lesz, neki is vannak hormonjai, meg érzései :)
    Én sem mindig vettem azokat a jeleket ami mutatja, hogy bejövök a csajnál. Hányszor voltam úgy, hogy nem tudtam most lépjek-e vagy sem, megbántódik vagy mittomén, most már máshogy tennék, de akkor kis tudatlan voltam és nem léptem :)
    Akinek meg tényleg mindenféleképpen bejössz annak nem kell sokat tenned, hamar a karjaidba omlik majd.

Az, hogy mások mit gondolnak Rólad egyáltalán ne érdekeljen, aki az alapján ítél meg amit gondol és úgy, hogy nem is ismer igazán, annak a véleménye egy nagy nulla, sőt dupla nulla.
    A vizuális alkatot úgy kell érteni, hogy a látványtól be tudsz indulni egy csajra, míg náluk azért ez kevésbé érdekes, nekik a tapintás, az illatok és a csók többet ér mindennél. Ha jó csókolsz, akkor már nyert ügyed van ;) Onnan nem kell sokat lapátolni, hogy ágyba kerüljetek :D