nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    szia chaya,

igen ezt a kifejezést másoktól hallottam, de én poénből mondogatom ezt h szabad vagyok, mert tulajdonképpen úgyis fogalmazhattam volna, ..."mint egy kismadár" olyan lennék így...Tulajdonképpen sok ember azt hiszi, ha van párja azáltal több és jobb ember, de ez nem feltétlen igaz. Az ember úgyis el tud lenni, ha egyedül van, maximum a törődés illetve a gyengédség a szex hiány az, ami tünetesen előjöhet.

Gondolj bele, hogy legyek önellátó amikor még tanulok? és érettségivel manapság itt nem tudok elhelyezkedni...-> ebben a topikban bigapóval és Deletossal beszéltem erről szóval most nem fogok ebbe újra belemenni. Úgy érzem ezt a kifejezést, hogy szabad vagyok nem vagyok elköteleződve addig a pillanatig használhatom amíg csak lazán mondjuk együtt járok valakivel, de nem élünk együtt...különben se kell elkapkodni sose az összeköltözést, meg gyorsan keressünk albérletet effektusokat, inkább szépen nyugiban fel kell építeni az életed utána már amit szeretnél azt csinálsz gyakorlatilag, mert a saját döntéseden múlnak a dolgok. Addig valóban kényszerhelyzet van amíg úgymond nem tudsz a saját lábadon állni...