nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #16995 ja, végülis azok is egyfajta átélések, de sztem azok pont nem jók...
Izgalom is sokrétű:
-egyikfajta: iskolában tanévzáró vizsga van mondjuk és szóban kell felelned, és azon izgulsz sikerül-e nem e szúrod el, felmegy a pulzusod, vkinél lámpaláz, nem tartanám ezt annyira kellemes izgalomnak...ott van pl a szereplési vágy; színpadon, közönség előtt nem mindenki tud produkálni és azt a fajta izgalmat nem szeretném átélni mikor mondjuk beszélni kell tömeg előtt, az borzalmas legalább is számomra, neked lehet, hogy nem.
-másikfajta: szexuális izgalmak, kalandvágy, sport és játékbeli izgalmak, szórakozás, versenyzési izgalom; nos én pl nem szeretem azt az érzést amikor azon izgulok nyerek-e vagy elszúrom-e, vagy miattam bukik pl a fociban a 11-es rúgásnál a csapat, agyilag ezeket én nem bírnám, de erre azt mondom, hogy szintén embere válogatja
-harmadikfajta: amikor pl van egy szeretted, rokonod, csajod, barátod, aki fontos neked, hosszú időre nem látod azt se tudod mi van vele, ha nem értesít az egyik miután elment akkor már rögtön izgulsz mi van vele...hát köszi ez is egy elég szar érzés, ha tudom, hogy baja eshetett az illetőleg
stb.stb.stb sokfajta van, de ennyi jutott eszembe
UI: be kell látnod nem mindegyik izgalomfajta kellemes. Amit leírtál az általam megadott paraméterek szerint te a kettes kategóriába tartozol a kalandvágy és mondjuk a "Carpe Diem" kategória...